Sport

Reacția lui Ovidiu Sabău după ce „U” Cluj le-a făcut cadou trei penalty-uri rivalilor de la CFR: „Este echipa care se luptă cu șanse reale la campionat”

CFR Cluj a câștigat meciul împotriva echipei FC Universitatea Cluj, cu scor 4:0 (3:0). Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U” Cluj, a recunoscut la final superioritatea celor de la CFR.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U” Cluj, a recunoscut la final superioritatea celor de la CFR/ FOTO: FC Universitatea Cluj - Youtube Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U” Cluj, a recunoscut la final superioritatea celor de la CFR/ FOTO: FC Universitatea Cluj - Youtube

 

 


CFR Cluj a câștigat, luni seară, meciul împotriva echipei FC Universitatea Cluj, cu scor 4:0 (3:0), meci disputat pe stadionul din Gruia.

 


Antrenorul echipei „U” Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că este dezamăgit de rezultatul meciului contra rivalei din oraș, însă nu este supărat pe elevii săi, chiar dacă aceștia au comis trei hențuri în careu.

Sabău se gândește deja la play-out și vrea cu orice preț să o mențină pe U Cluj în Liga 1 la finalul acestui sezon.


„Cu o echipă precum CFR Cluj, trebuie să joci foarte bine, să faci puține greșeli. Am făcut multe greșeli, au venit și acele penalty-uri destul de ușor. E greu să revii. Noi ne-am dorit foarte mult să facem un joc bun. Știm ce înseamnă un astfel de joc, cu atâția suporteri.

Azi nu a mers aproape nimic, chiar dacă eu spun că am pregătit foarte bine jocul. Încă nu suntem pregătiți să ducem atâtea meciuri la un nivel bun. Se întâmplă să avem această relaxare, aceste momente în care nu suntem cum ar trebui. Am avut încredere că vom arăta bine, dar, azi, CFR a fost foarte puternică, în formă și mult mai agresivă decât noi.


Noi am început destul de bine, meciul era echilibrat. Fundașul putea interpreta altfel acea centrare. Sunt multe de spus, dar pentru noi începe un alt campionat. Sunt la fel de valoroși acești jucători. E un eșec dureros, usturător, învățăm din el, dar trebuie să ne revenim și să ne îndeplinim obiectivul. Suntem dezamăgiți, dar nu pot să fiu supărat pe ei, pentru că s-au pregătit foarte bine.

CFR e o echipă cu un lot echilibrat valoric, puternică, matură, care a jucat meciuri tari. Mie mi se pare că e echipa care se luptă cu șanse reale la campionat”, a declarat Ovidiu Sabău la finalul partidei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Victorie categorică în Gruia. CFR Cluj s-a impus în meciul contra „U”

Antrenorii „U” și CFR promovează, împreună, derby-ul Clujului. „Cel mai bun să câștige”

„Show” în Piața Unirii! Fanii „U” au ieșit cu steaguri și tobe în Centru, înainte de derby-ul Clujului. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter