Sport

„Show” în Piața Unirii! Fanii „U” au ieșit cu steaguri și tobe în Centru, înainte de derby-ul Clujului. VIDEO

Suporterii „U” Cluj au ieșit cu steagurile în Piața Unirii și fac „show incendiar” înainte de meciul cu CFR Cluj, care va avea loc luni seară.

Atmosferă incendiară în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Suporterii se pregătesc pentru derby-ul Clujului/foto: monitorulcj.ro Atmosferă incendiară în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Suporterii se pregătesc pentru derby-ul Clujului/foto: monitorulcj.ro

 

 


Suporterii „U” Cluj s-au adunat în centrul orașului luni, unde au fluturat steaguri, cântat și bătut în tobe, înaintea derby-ului Clujului.

Momente de senzație au fost surprinse în fotografii timp ce aceștia își arătau suportul și admirația față de echipă.


Suporterii se pregătesc pentru derby-ul Clujului/foto: monitorulcj.ro

În curând, suporterii vor porni în marș spre stadionul din Gruia.

Suporterii se pregătesc pentru derby-ul Clujului/foto: monitorulcj.ro

Meciul dintre CFR și Universitatea Cluj, al treilea în stagiunea 2022-2023, va avea loc luni, 13 martie, în Gruia, acolo unde se închide sezonul regular al Superligii. Duelul va avea loc de la ora 20:30 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.


Suporterii se pregătesc pentru derby-ul Clujului/foto: monitorulcj.ro

Înaintea meciului din Gruia, CFR Cluj este, cu 60 de puncte, pe locul doi în Liga 1 și acolo va încheia sezonul regulat. „U” Cluj, în schimb, are 34 de puncte și se află pe poziția a noua a ierarhiei. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău poate încheia sezonul regulat pe locul opt, dar pentru asta trebuie să o învingă pe CFR.

CFR Cluj vine la meciul cu rivala „U” după remiza cu Sepsi de la Sfântu Gheorghe, rezultat care a întrerupt seria de trei succese consecutive în campionat.


„U” Cluj este la rândul său o echipă în formă, are trei victorii la rând, cu FC Botoșani, Hermannstadt și liderul Farul, iar ultima înfrângere datează din 3 februarie, durerosul 0-5 cu U Craiova 1948.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Sursa video: Monitorul de Cluj

CITEȘTE ȘI:

Clujul este pregătit de derby-ul CFR - „U”. Ioan Ovidiu Sabău: „E un meci cu o încărcătură mai specială”

Antrenorii „U” și CFR promovează, împreună, derby-ul Clujului. „Cel mai bun să câștige”

Ultimele Stiri
abonare newsletter