Sport

Victorie categorică în Gruia. CFR Cluj s-a impus în meciul contra „U”

CFR Cluj a câștigat meciul împotriva echipei FC Universitatea Cluj, cu scor 4:0 (3:0), meci disputat pe stadionul din Gruia.

CFR Cluj a câștigat meciul împotriva echipei FC Universitatea Cluj, cu scor 4:0 (3-0), meci disputat pe stadionul din Gruia/ Foto: monitorulcj.ro CFR Cluj a câștigat meciul împotriva echipei FC Universitatea Cluj, cu scor 4:0 (3-0), meci disputat pe stadionul din Gruia/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


CFR Cluj„U” Cluj a fost meciul care a încheiat sezonul regulat din actualul sezon al Superligii României. 

 


În runda precedentă, CFR Cluj a remizat pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-2. Yuri și Rangelo Janga au punctat pentru campioana României, în timp ce Mark Tamas și Pavol Safranko au înscris pentru covăsneni.

De cealaltă parte, „U” Cluj, aflată în revenire de formă de la sosirea lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică, a reușit o victorie fenomenală împotriva Farului Constanța, scor 2-0, grație reușitelor lui Ovidiu Bic și Martin Remacle.


Meciul din tur a fost câștigat de CFR Cluj cu scorul de 2-1 pe Cluj Arena într-o partidă decisă cu ajutorul a trei lovituri de la 11 metri. Ciprian Deac și Cephas Malele transformau pentru trupa lui Dan Petrescu, în timp ce Romario Pires marca pentru „Șepcile Roșii”.

CFR Cluj, trei goluri în 20 de minute

Meciul dintre „U” și CFR Cluj a fost unul strâns încă de la început. În minutul 12 Claudiu Petrila execută pe prima bară un corner, iar Janga reia cu capul pe scurt. Mingea a lovit doar plasa laterală a porții apărate de Gorcea. 


„U” Cluj nu s-a lăsat mai prejos și a avut o șansă imensă la gol în minutul 17 când Ovidiu Bic a profitat de o eroare uriașă a lui Burcă și scapă singur cu portarul, însă finalizarea a lăsat de dorit. Jucătorul echipei oaspete a tras foarte slab și mingea a trecut cu mult pe lângă bară. La nici un minut distanță Claudiu Petrila a trimis un șut de la marginea careului, iar mingea, care a fost deviată, a fost la un pas să pice sub bara transversală. Gorcea s-a repliat rapid și a reușit să o respingă peste bară, în corner.

CITEȘTE ȘI:
Suporterii „U” Cluj au blocat circulația în centrul Clujului. Autobuzele au rămas prinse în mulțime Galerie FOTO
„Show” în Piața Unirii! Fanii „U” au ieșit cu steaguri și tobe în Centru, înainte de derby-ul Clujului. VIDEO

În minutul 24 Ispas a atins mingea cu mâna în careu și CFR Cluj a primit penalty. Din lovitura de la 11 metri Janga șutează puternic, pe centru, și îl învinge fără probleme pe Gorcea și reușește să deschidă scorul pentru CFR Cluj.


În minutul 33 CFR Cluj se distanțează față de „U” Cluj. Cristi Manea reușește să combine frumos cu Deac, pătrunde în careu și îi pasează lui Krasniqi, care trimite balonul în plasă cu o execuție superbă.

În minutul 41 arbitrul acordă lovitură de la 11 metri cu ajutorul VAR după un henț comis de oaspeți. 

Înainte de sfârșitul primei reprize, Cristi Manea execută tare, pe sus și îl învinge pe Gorcea fără probleme.

Scorul de la pauză era 3-0 pentru CFR Cluj. 

După pauză „U” Cluj a avut o ocazie foarte mare de a marca. Ianis Stoica i-a trimis perfect mingea lui Goranov, aflat singur în careu, însă Scuffet blochează perfect șutul. În minutul 55, Manea centrează de pe dreapta, portarul respinge în față, până la Muhar, care nu nimerește poarta.

În minutul 79 Andrei Pițian face henț în careu și Marcel Bîrsan dictează al treilea penalty pentru CFR Cluj. Ermal Krasniqi a tras tare la poartă, însă Gorcea i-a ghicit colțul și a respins în corner.

În minutul 83 Neluțu Sabău a decis ca Ianis Stoica să iasă de pe teren, iar în locul lui a intrat Alex Bota, jucătorul în vârstă de 14 ani. 

Cu câteva minute înainte de finalul meciului, CFR Cluj a reușit să mai marcheze încă un gol. Daniel Bîrligea a reușit să înscrie ultimul gol în prelungiri.

„U” nu a reușit să înscrie niciun gol la meciul contra CFR-ului, iar partida s-a terminat cu scorul de 4:0. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Antrenorii „U” și CFR promovează, împreună, derby-ul Clujului. „Cel mai bun să câștige”

Clujul este pregătit de derby-ul CFR - „U”. Ioan Ovidiu Sabău: „E un meci cu o încărcătură mai specială”

Ultimele Stiri
abonare newsletter