Sport

Ce șanse are CFR Cluj să învingă echipa Lazio Roma? Petrescu: „Sunt realist”

Dan Petrescu consideră că gruparea italiană are 90% şanse la calificare, în timp ce formaţia sa doar 10%

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ FOTO: cfrclujofficial - Instagram Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ FOTO: cfrclujofficial - Instagram

 

 


Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu Lazio Roma, contând pentru manşa secundă a play-off-ului pentru optimile de finală ale Europa Conference League, că gruparea italiană are 90% şanse la calificare, în timp ce formaţia sa doar 10%.

 


El a explicat că în opinia Lazio Roma este favorita principală la câştigarea trofeului Conference League în acest sezon.

„Lazio are 90% şanse, CFR doar 10%. Ca să fiu realist. Să nu fiu nici pesimist, nici optimist. Asta e realitatea. Roma a câştigat anul trecut Conference League, nu înţeleg de ce în Italia se vorbeşte rău despre această competiţie. Din punctul meu de vedere, Lazio este favorita anul acesta. M-am uitat la meciul lor cu Salernitana. Lazio a jucat foarte bine, este în cursa pentru un loc în Champions League, iar asta spune foarte multe despre ei”, a spus tehnicianul.


„Vor evolua cu cei mai buni jucători”

Acesta nu este de acord cu informaţiile apărute în presa din Italia conform cărora Lazio va alinia la Cluj-Napoca o formulă de echipă alcătuită din multe rezerve.

„Cine a spus că vor lipsi jucători de la Lazio? Nu! Ei vor evolua cu cei mai buni jucători mâine. La noi lipsesc doi jucători, din păcate. Asta e clar, Yuri şi cu Boateng. La ei doar Pedro, care nu era titular. Deci din punctul ăsta de vedere noi suntem în pierdere, pentru că avem doi titulari absenţi, iar ei au o rezervă care nu joacă. Deci noi suntem dezavantajaţi. Ne va ajuta mult faptul că publicul va fi mâine de partea noastră. Ca de obicei, noi vom încerca să dăm maximum”, a precizat antrenorul.


Dan Petrescu este de părere că jocul echipei Lazio nu depinde în totalitate de Ciro Immobile, cel care a marcat unicul gol al partidei tur de la Roma. „Nu cred că Lazio înseamnă doar Immobile”, a afirmat Petrescu.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte formaţia italiană Lazio Roma, joi, de la ora 19:45, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa secundă a play-off-ului pentru optimile Europa Conference League. În partida tur, CFR Cluj a fost învinsă de Lazio cu scorul de 1-0.

CITEȘTE ȘI:

Peste 400 de suporteri italieni vor ajunge în Gruia pentru meciul CFR Cluj-Lazio. Partida se joacă cu casa închisă

Artificiile, interzise la returul CFR Cluj - Lazio. Vezi ce străzi vor fi închise din cauza meciului

Un jucător important de la Lazio este incert pentru meciul cu CFR Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter