Sport

Artificiile, interzise la returul CFR Cluj - Lazio. Vezi ce străzi vor fi închise din cauza meciului

Jandarmeria Cluj-Napoca a transmis un comunicat cu recomandările pentru meciul din Conference League dintre CFR Cluj și Lazio.

CFR Cluj o va întâlni pe Lazio joi de la ora 19:45 /FOTO: CFR Cluj - Facebook CFR Cluj o va întâlni pe Lazio joi de la ora 19:45 /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Jandarmeria Cluj-Napoca a transmis un comunicat cu recomandările, comportamentele și obiectele interzise precum și măsurile speciale luate pentru meci.

 


La partida din Gruia vor fi interzise artificiile și petardele precum și comportamente sau scandări violente. Traficul în zonă va fi restricționat iar intrarea pe stadion se va putea face începând cu ora 17:45.

„Măsuri de ordine şi siguranţă publică

Joi, 23 februarie 2023, începând cu ora 19.45, pe stadionul CFR «Dr. Constantin Rădulescu» din municipiul Cluj-Napoca, va avea loc partida de fotbal din cadrul Europa Conference League 2022-2023, dintre echipele F.C. CFR 1907 Cluj şi S.S. Lazio Roma.

Conform prevederilor legale în vigoare, pentru asigurarea ordinii publice pe timpul desfăşurării partidei de fotbal, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, cu forţele şi mijloacele la dispoziţie, în cooperare cu celelalte instituţii din M.A.I., asigură măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona apropiată stadionului C.F.R. "Dr. Constantin Rădulescu" din municipiul Cluj-Napoca, precum şi pe traseele de afluire/ defluire înainte, pe timpul şi după terminarea partidei.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului sportiv, Jandarmeria adresează spectatorilor următoarele recomandări:
- Să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces (17.45), pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă;
- Să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
- În cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă;
- Părinţii să supravegheze cu atenţie sporită copiii.

Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului pe stadion se realizează de către reprezentanţi ai unei societăţi de protecţieşi pază, specializată. Conform prevederilor art. 14 din Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare, anterior permiterii accesului în incinta stadionului, participanţii la aceste evenimente vor fi supuşi unui control corporal preventiv, efectuat de către firmă de securitate contractată deorganizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.

Vă informăm că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice să deţină, să folosească sau să efectueze orice operaţiuni cu materiale pirotehnice.

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 17.45, doar pe baza biletelor sau invitaţiilor puse la dispoziţie de organizator. Având în vedere că meciul se joacă cu casa închisă, vă

Recomandăm insistent să veniţi din timp la stadion, pentru a evita aglomeraţiile de la porţi.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion elemente care pot să pună în pericol siguranţa participanţilor la competiţiile sportive, cum sunt: substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

De asemenea, este interzisă scandarea sau afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Recomandăm suporterilor să evite implicarea în conflicte de orice natură şi să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială.


În cadrul măsurilor de ordine şi siguranţă publică specifice desfăşurării competiţiilor sportive, în data de 23.02.2023, între orele 16.45 - 23.00, va fi restricţionată circulaţia auto, punctual, pe următoarele străzi:
- Str. Romulus Vuia de la intersecţia "7 străzi" până la intersecţia cu Str. Buhuşi;
- Str. Gruia de la intersecţia "7 străzi" până la intersecţia cu Str. 11 Octombrie;
- Str. 11 Octombrie.

Vă mulţumim tuturor pentru înţelegerea manifestată faţă de măsurile de siguranţă luate!”, a transmis Jandarmeria Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Un jucător important de la Lazio este incert pentru meciul cu CFR Cluj

CFR Cluj va bifa o bornă importantă la returul cu Lazio. În ce club select va intra campioana României

Ultimele Stiri
abonare newsletter