Sport

Peste 400 de suporteri italieni vor ajunge în Gruia pentru meciul CFR Cluj-Lazio. Partida se joacă cu casa închisă

Peste 400 de suporteri italeni vor fi prezenți, joi, în Cluj-Napoca pentru returul din CFR Cluj și Lazio din Conference League.

Peste 400 de suporteri italeni vor fi prezenți, joi, în Cluj-Napoca pentru returul din CFR Cluj și Lazio din Conference League/ Foto: S.S. Lazio - Facebook Peste 400 de suporteri italeni vor fi prezenți, joi, în Cluj-Napoca pentru returul din CFR Cluj și Lazio din Conference League/ Foto: S.S. Lazio - Facebook

 

 


După 0-1 în partida tur, CFR Cluj încearcă să întoarcă soarta calificării în favoarea sa. Întâlnirea cu Lazio Roma va avea loc joi, de la ora 19:45, în manșa a doua din optimile de finală ale Conference League.

 


Cu o zi înaintea duelului din Gruia, italienii au anunțat câți suporteri vor face deplasarea în România pentru a-și încuraja favoriții. Concret, elevii lui Maurizio Sarri vor beneficia de susținerea a 415 fani, potrivit informațiilor date de Lazionews24.com.

În ciuda faptului că italienii nu vor veni într-un număr atât de mare, partida dintre CFR și Lazio se va disputa cu tribunele pline, asta după ce fanii celor de la CFR Cluj au epuizat toate biletele puse în vânzare încă de luni, cu 4 zile înaintea meciului.


Clubul a anunțat pe rețelele sociale că toate biletele puse în vânzare au fost cumpărate. Astfel, Lazio va fi nevoită să evolueze în fața unui stadion ostil plin cu suporteri.

„SUNTEM SOLD-OUT LA MECIUL CU LAZIO!


 Toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio de la Cluj, din 23 februarie, s-au epuizat! Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm să ne susțineți 

Având în vedere că meciul se joacă cu casa închisă, vă rugăm insistent să veniți din timp la stadion, pentru a evita aglomerațiile de la porți. Accesul poate fi făcut începând cu ora 17:45”, a anuțat CFR Cluj pe Facebook.


CITEȘTE ȘI:

Artificiile, interzise la returul CFR Cluj - Lazio. Vezi ce străzi vor fi închise din cauza meciului

Un jucător important de la Lazio este incert pentru meciul cu CFR Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter