Sport

Un jucător important de la Lazio este incert pentru meciul cu CFR Cluj

CFR Cluj ar putea fi ajutată înainte de returul cu Lazio. Un jucător cheie al italienilor poate fi indisponibil pentru partidă.

Un jucător important de la Lazio ar putea fi absent pentru meciul cu CFR Cluj /FOTO: S.S. Lazio - Facebook Un jucător important de la Lazio ar putea fi absent pentru meciul cu CFR Cluj /FOTO: S.S. Lazio - Facebook

 

 


CFR Cluj se va confrunta cu Lazio în returul din 16-imile Conference League joi de la ora 19:45. Vestea proastă pentru italieni este că s-ar putea sa fie lipsiți de unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

 


Potrivit jurnaliștilor italieni de la Tuttomercatoweb, Lazio nu se va putea baza pe mijlocașul sârb Sergej Milinkovic Savic în partida de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Acesta a fost afectat de o gastroenterită care l-a împiedicat să joace în meciul din campionat cu Salernitana, pe care echipa sa l-a pierdut cu 2-0.

Presa italiană a informat că problemele medicale ale mijlocașului nu s-au rezolvat încă și există posibilitatea ca acesta să nu fie inclus în lotul pentru partida cu CFR Cluj. Staff-ul medical al echipei va lua decizia finală în cursul zilei de astăzi.


 

Afacerea genială a celor de la Lazio

Mijlocașul sârb este o piesă importantă în formația din Roma. Milinkovic Savic a fost cumpărat de Lazio în vara anului 2015 cu suma de 12 milioane de euro și a jucat în sezonul 2022-2023 în 30 de meciuri, dintre care unul în Conference League, 21 în Serie A, șase în Europa League și două în Cupa Italiei. În această ediție de campionat, sârbul a înscris șase goluri și a oferit opt assisturi.

Sârbul și-a început cariera la Grazer AK, apoi a mai jucat pentru Vojvodina Novi Sad în Serbia, iar în iulie 2014 a fost vândut cu suma de 1 milion de euro la KRC Genk. După un sezon petrecut la formația din Belgia, Milinkovic Savic a fost cumpărat de Lazio, unde a devenit o piesă importantă în mijlocul terenului.


În acest moment, Sergej Milinkovic Savic este cotat la 60.000.000 de euro conform transfermarkt.com. Fotbalistul are 324 de meciuri, 64 de goluri și 59 de pase decisive în tricoul lui Lazio. Pentru naționala Serbiei acesta a jucat 39 de partide.

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali este împotriva CFR Cluj în meciul cu Lazio. La ce scor speră patronul FCSB-ului

CFR Cluj va bifa o bornă importantă la returul cu Lazio. În ce club select va intra campioana României

Ultimele Stiri
abonare newsletter