Sport

CFR Cluj, negocieri complicate pentru păstrarea unui jucător. Cristi Balaj: „Suma este mai mare decât ce avea inițial”

CFR Cluj dorește să își prelungească înțelegerea cu Gabriel Debeljuh. Croatul nu a mai jucat de aproape cinci luni.

Gabriel Debeljuh a suferit o accidentare la finalul verii trecute/FOTO: CFR Cluj - Facebook Gabriel Debeljuh a suferit o accidentare la finalul verii trecute/FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj dorește prelungirea contractului cu Gabriel Debeljuh, însă fotbalistul întârzie prelungirea din cauza cerințelor suplimentare. Croatul nu a mai evoluat de 5 luni din cauza unei accidentări.

 


„I-am făcut o ofertă de prelungire. Suma este mai mare decât ce avea inițial. I-am făcut un contract pe trei ani.

El a avut anumite comentarii și a solicitat anumite îmbunătățiri, care vor fi analizate și îi vom da un răspuns. Sper să ajungem la o înțelegere.


Mi-a dat mesaj ieri, a felicitat echipa și i-am zis că îl așteptăm să ne fie alături. Noi ne-am ținut de cuvânt, i-am făcut o ofertă mai bună decât contractul avut anterior”, a declarat Cristi Balaj, pentru fanatik.ro.

Gabriel Debeljuh mai are contract cu CFR până în vara lui 2024, dar gruparea din Gruia vrea să îi prelungească încă de pe acum înțelegerea croatului care a marcat 3 de goluri și a oferit șapte assist-uri în tricoul vișiniu.


În prezent, Debeljuh are un salariu de 12.500 de euro pe lună, iar noua ofertă ar fide 15.000 de euro pe lună. Lucru neobișnuit din noul contract este că fotbalistul ar dori bonusuri date în urma meciurilor jucate și nu a golurilor înscrise.

Gabriel Debeljuh evoluează în Gruia începând cu august 2020, atunci când ardelenii au plătit 250 de mii de euro pentru transferul său de la Hermannstadt. În prezent, transfermarkt.com îl evaluează pe croat la două milioane de euro.

CITEȘTE ȘI:

Jucători ai echipelor din Cluj au fost aleși în echipa etapei cu numărul 22 a Superligii

Absențe importante la CFR Cluj pentru derby-ul cu Farul. „Sunt probleme”

Ultimele Stiri
abonare newsletter