Sport

Absențe importante la CFR Cluj pentru derby-ul cu Farul. „Sunt probleme”

CFR Cluj o întâlnește pe Farul Constanța, luni, 23 ianuarie, de la ora 20:00, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 22-a din Liga 1.

Fotbaliștii clujeni la antrenament. Sursă foto Facebook Fotbal Cluj CFR 1907 Cluj

 

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu (55 de ani) a declarat sâmbătă, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Farul Constanța, că are mai multe probleme de lot.


Mai exact, nu se va putea baza pe Mario Camora și Denis Kolinger, care sunt suspendați. În plus, noii veniți Peteleu, Țiru, Maglica și Krasniqi nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică, iar „Bursucul” nu pare tentat să riște.

„Sunt ceva probleme cu accidentările, cu suspendările. Camora și Kolinger sunt suspendați. Peteleu a venit nepregătit, Țîru nu e nici el bine fizic. Nici Maglica n-a arătat fizic prea bine, dar pe el îl știu. Cred că nici Krasniqi nu poate din punct de vedere fizic la un meci cu asemenea intensitate. Mai am un antrenament mâine (n.r. - duminică) și mă voi decide. Nu este ușor să se cristalizeze o echipă care să câștige cât mai multe meciuri. Un meci foarte complicat. Mereu a fost așa la Constanța. Sper să ghicesc echipa de start și schimbările”, a declarat Dan Petrescu.

CITEȘTE ȘI:

Curățenia de iarnă continuă. Un tânăr jucător al CFR Cluj a fost cedat la o echipă din Liga a 2-a

CFR Cluj poate face încă o mutare pe piața transferurilor. Campioana României îl vrea pe golgheterul celor de la UTA Arad

CFR Cluj încheie seria meciurilor amicale cu un egal. Campioana României se întoarce acasă cu două remize, o înfrângere și o victorie

Ultimele Stiri
abonare newsletter