Sport

Dan Petrescu, mulțumit de cantonamentul din Spania: „Condiții excelente”

CFR Cluj a revenit marți dimineața din cantonamentul desfășurat în Spania. Antrenorul echipei a fost foarte mulțumit de cele patru meciuri amicale.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: cfrclujofficial - Instagram Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: cfrclujofficial - Instagram

 

 


Campioana României, CFR Cluj, a revenit în ţară după cantonamentul de iarnă, care a avut loc în Spania.

 


Pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, antrenorul Dan Petrescu a făcut o serie de declarații în care a anunțat, printre altele, că nu mai vrea să transfere niciun jucător și că există fotbaliști care urmează să plece.

CITEȘTE ȘI:
Andrei Burcă, concluzii după cantonamentul din Spania: „Au fost pe muchie de cuțit”
Fostul jucător al CFR-ului, Tony da Silva își amintește de perioada petrecută în Gruia: „Mulțumim că ai pus Clujul pe hartă”

De asemenea, „Bursucul” s-a declarat mulțumit de felul în care a arătat echipa sa în cantonamentul din Spania.


„Sunt mulțumit de cantonament, condiții excelente, terenuri foarte bune, vremea a fost foarte bună, adversari puternici din liga a doua din Germania și nu s-a accidentat nimeni.

Nu cred că vor mai fi multe schimbări la echipă, cel mult dacă mai vine un jucător, vă dați seama, trebuie să mai plece că lista nu ne permite. În afară de Debeljuh, toată lumea a făcut antrenament, el nu e pregătit încă să intre, în rest, toți jucătorii au făcut antrenamente sută la sută.


Rămâne de văzut (dacă Debeljuh va reveni la echipă – n.red.). Am vorbit cu el, mi-a zis că vrea să revină. Când e pregătit, îl așteptăm”, a spus Dan Petrescu, potrivit as.ro.

Dan Petrescu a prefaţat şi duelul cu Farul Constanţa, liderul din Superligă.


„Un meci important, mai greu de atât nu se putea, la Constanţa. Va fi un derby, locul 1 cu locul 2 şi sper să facem un meci bun. Am jucat în două sisteme ultimul meci. O repriză, un sistem, şi în a doua un sistem, dar de aia sunt meciuri amicale, ca să încerc”, a adăugat Petrescu.

CITEȘTE ȘI:

Neagoe, avertisment la adresa Campioanei României, CFR Cluj: „Întrerupem șirul!”

Încă o veste bună pentru CFR Cluj! Un jucător important de la Lazio s-a accidentat înaintea meciurilor din Conference League

Ultimele Stiri
abonare newsletter