Sport

Încă o veste bună pentru CFR Cluj! Un jucător important de la Lazio s-a accidentat înaintea meciurilor din Conference League

CFR Cluj are șansă înaintea dublei cu Lazio. Ciro Immobile, atacantul de bază al lazialilor, s-a accidentat cu o lună înainte de partida cu elevii lui Dan Petrescu.

Ciro Immobile este incert pentru dubla cu CFR Cluj /FOTO: SS Lazio - Facebook Ciro Immobile este incert pentru dubla cu CFR Cluj /FOTO: SS Lazio - Facebook

 

 


Immobile a suferit o accidentare musculară în prima repriza a ultimei partide de campionat disputată împotriva celor de la Sassuolo. Golgeterul lui Lazio nu e la prima astfel de problemă din acest sezon. În toamnă a ratat 5 partide tot din cauza unei accidentări musculare.

 


Luând în calcul natura accidentării dar și dat faptul că aceasta este o recidivă, Immobile ar putea sta pe tușă o perioadă mai îndelungată de timp. Căpitanul lazialilor ar putea absenta la meciurile cu CFR din play-off-ul Conference League.

Formația din Gruia va întâlni echipa italiană pe 16 februarie de la ora 20:00, meciul fiind disputat pe Stadio Olimpico din Roma. Returul de la Cluj este programat o săptămâna mai târziu, de la ora 19:45.


Immobile, golgeterul all-time al lui Lazio (190 de goluri), a marcat 7 goluri în acest sezon de Serie A. A jucat doar 13 meciuri în campionat, fiind indisponibil din cauza accidentărilor. În Europa League, unde Lazio a terminat grupa pe locul 3, Ciro are un gol și două pase decisive.

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj s-a impus în al treilea meci amical al iernii. Ermal Krasniqi a debut cu gol

Neagoe, avertisment la adresa Campioanei României, CFR Cluj: „Întrerupem șirul!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter