Sport

Andrei Burcă, concluzii după cantonamentul din Spania: „Au fost pe muchie de cuțit”

CFR Cluj a încheiat cantonamentul din Spania cu o remiză, scor 2-2, în compania celor de la Heidenheim. Andrei Burcă, fundașul celor de la CFR Cluj, a tras concluziile după această perioadă.

/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook / Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

Campioana României, CFR Cluj, a încheiat cantonamentul din Spania cu o remiză, scor 2-2, în compania celor de la Heidenheim.

 


Andrei Burcă, fundașul echipei CFR Cluj, a tras concluziile după acest cantonament.

CITEȘTE ȘI:
CFR Cluj încheie seria meciurilor amicale cu un egal. Campioana României se întoarce acasă cu două remize, o înfrângere și o victorie
Fostul jucător al CFR-ului, Tony da Silva își amintește de perioada petrecută în Gruia: „Mulțumim că ai pus Clujul pe hartă”

„După jocul de azi (luni – n.red.), consider că a fost o zi bună. A fost un cantonament greu. Picioarele sunt grele. Am făcut față acestui adversar. Toate partidele au fost pe muchie de cuțit. Important e să mergem acasă și să ne revenim.


Pe toți (jucătorii noi – n.red.) îi primim bine în grup. Toți se pot adapta la condiții, la ce vrea Mister. Suntem conștienți că ne așteaptă un meci dificil (Farul – n.red.). Avem și meciul cu Lazio.

Nu am terminat anul bine. Ne doream să fim pe primul loc. Trebuie să mergem acolo (la Farul – n.red.) și să scoatem un rezultat bun”, a spus Andrei Burcă, pentru CFR TV.


Rezultatele obținute de CFR Cluj în cantonamentul din Spania

  • CFR Cluj – Kiel 1-1 (Petrila / Muhling)
  • CFR Cluj – Darmstadt 0-1 (Ronstadt)
  • CFR Cluj – Seleccion AFE 3-0 (Bordeianu, Mistrati, Krasniqi)
  • CFR Cluj – Heidenheim 2-2 (Yuri, Janga / Țîru AG, Thomalla)

CITEȘTE ȘI:

Încă o veste bună pentru CFR Cluj! Un jucător important de la Lazio s-a accidentat înaintea meciurilor din Conference League

Neagoe, avertisment la adresa Campioanei României, CFR Cluj: „Întrerupem șirul!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter