Sport

Neagoe, avertisment la adresa Campioanei României, CFR Cluj: „Întrerupem șirul!”

Fostul antrenor al „U” Cluj, Eugen Neagoe, care antrenează acum gruparea din Universitatea Craiova visează să întrerupă șirul de victorii al echipei CFR Cluj.

Dan Petrescu și Eugen Neagoe/ Foto: Paul Gheorgheci/monitorulcj.ro Dan Petrescu și Eugen Neagoe/ Foto: Paul Gheorgheci/monitorulcj.ro

 

 


Universitatea Craiova a remizat în ultimul amical din această iarnă cu cei de la Partizan Belgrad, scor 1-1, în cantonamentul din Antalya.

 


La finalul partidei, Eugen Neagoe, tehnicianul oltenilor, a transmis un avertisment pentru Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI:
„U” Cluj, victorie în ultimul meci de pregătire din Antalya
Ianis Stoica l-a surprins plăcut pe Ioan Ovidiu Sabău. Cum l-a descris antrenorul pe atacantul venit de la FCSB

Acesta a mărturisit că își dorește să întrerupă șirul campionatelor câștigate de CFR Cluj, cinci la număr. 


Neagoe: „La un moment dat se va întrerupe acest şir”

Eugen Neagoe susține că pentru a-și îndeplini obiectivul ar putea veni jucători noi la Universitatea Craiova.

„La un moment dat se va întrerupe acest şir şi aş vrea ca noi să-l întrerupem. Ar fi ceva extraordinar ca Universitatea Craiova să câştige campionatul. Îmi doresc din suflet să reuşim acest lucru, dar suntem departe în acest moment.


Patronul a fost la meci, l-am salutat. Vom vedea ce o să fie în continuare. Dacă o să fie cazul, atunci vom mai aduce jucători”, a declarat Eugen Neagoe la finalul partidei, citat de digisport.ro

Reamintim că Eugen Neagoe și-a reziliat în această iarnă contractul cu Universitatea Cluj, echipă pe care a condus-o doar patru luni. Chiar înainte de Crăciun acesta a bătut palma cu Universitatea Craiova și a anunțat clubul clujean că își dorește rezilierea. Gestul său a fost criticat dur inclusiv de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care consideră că o astfel de abordare a fost lipsită de fair-play.


 

CITEȘTE ȘI:

Boc, „foc și pară” pe Eugen Neagoe: „Gest intolerabil! Vom apăra drepturile Universității Cluj”

Eugen Neagoe insistă să aducă la Universitatea Craiova un jucător împrumutat la „U” Cluj: „Este valoros”

Eugen Neagoe, „meci” cu firma care se ocupă de gazonul de pe Cluj Arena. „Acel băiat deștept mă mai face și mincinos, nu îi e rușine?”

Ultimele Stiri
abonare newsletter