Sport

CFR Cluj încheie seria meciurilor amicale cu un egal. Campioana României se întoarce acasă cu două remize, o înfrângere și o victorie

CFR Cluj a disputat ultimul meci de verificare din turneul de pregătire de la Oliva Nova, Spania, terminând la egalitate, scor 2-2, cu FC Heidenheim.

CFR Cluj a disputat ultimul meci de verificare din turneul de pregătire de la Oliva Nova, Spania, terminând la egalitate, scor 2-2, cu FC Heidenheim/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj a disputat ultimul meci de verificare din turneul de pregătire de la Oliva Nova, Spania, terminând la egalitate, scor 2-2, cu FC Heidenheim/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Campioana României la fotbal, CFR Cluj, a remizat cu FC Heidenheim, cu scorul de 2-2 (1-0), sâmbătă, în ultimul său meci de pregătire din această vară.

 


Prima partea a meciului cu formația din liga secundă germană a adus un singur gol, în proprie poartă, semnat de Bogdan Țîru.

CITEȘTE ȘI:
Fostul jucător al CFR-ului, Tony da Silva își amintește de perioada petrecută în Gruia: „Mulțumim că ai pus Clujul pe hartă”
Încă o veste bună pentru CFR Cluj! Un jucător important de la Lazio s-a accidentat înaintea meciurilor din Conference League

Românii au revenit în repriza secundă și au întors scorul după două reușite înscrise de Yuri și Janga.


Ultimul cuvânt de spus l-au avut însă cei de la Heidenheim, care au egalat și stabilit scorul final, 2-2, prin Thomalla, în minutul 84.

CFR Cluj reia meciurile din Superligă contra Farul Constanța

CFR Cluj a reluat antrenamentele la 4 ianuarie, iar ziua următoare a plecat într-un cantonament în Spania, la Oliva Nova. În acest stagiu de 12 zile, echipa antrenată de Dan Petrescu a mai disputat alte trei meciuri de verificare, în care a remizat cu echipa germană de ligă secundă Holstein Kiel, scor 1-1, a fost învinsă de SV Darmstadt, liderul ligii secunde germane, cu scorul de 1-0, şi a învins selecţionata sindicatului fotbaliştilor spanioli (AFE) cu 3-0.


Campioana României urmează să se întoarcă în ţară în cursul zilei de marţi. Trupa lui Dan Petrescu urmează să aibă și dubla din play-off-ul Conference League cu Lazio, în luna februarie.

CITEȘTE ȘI:

Pentru Lazio nu va fi ușor să joace cu CFR Cluj „în plină iarnă”, în România: „Va fi important să-şi joace bine cărţile la Roma”

Scandal de antisemitism produs de fanii lui Lazio, viitoare adversară a CFR-ului. Autoritățile au deschis o anchetă

Ultimele Stiri
abonare newsletter