Sport

Curățenia de iarnă continuă la CFR Cluj. Conducerea clubului: „Aștept să tragă Dan Petrescu concluziile”

CFR Cluj a ajuns la patru transferuri în această iarnă, iar Campioana României urmează să se concentreze pe plecarea mai multor jucători.

CFR Cluj a ajuns la patru transferuri în această iarnă, iar Campioana României urmează să se concentreze pe plecarea mai multor jucători/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Fcaebook CFR Cluj a ajuns la patru transferuri în această iarnă, iar Campioana României urmează să se concentreze pe plecarea mai multor jucători/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Fcaebook

 

 


 

CFR Cluj a bifat patru transferuri în această iarnă. 


 

În această iarnă la formația din Gruia au ajuns Anton Maglica, liber de contract, Bogdan Țîru, de la Jagiellonia, Andrei Peteleu, de la Kisvarda, și Ernal Krasniqi, de la FK Ballkani.


CITEȘTE ȘI:
Andrei Burcă, concluzii după cantonamentul din Spania: „Au fost pe muchie de cuțit”
CFR Cluj încheie seria meciurilor amicale cu un egal. Campioana României se întoarce acasă cu două remize, o înfrângere și o victorie

Bogdan Mara, directorul sportiv al clubului, a declarat că în această perioadă Campioana României urmează să se concentreze pe plecarea unor jucători.

„Nu a fost echipa tip în aceste amicale. Au fost meciuri de pregătire în care nu am urmărit neapărat rezultatul. Heidenheim este locul 4 în liga secundă, știm ce înseamnă Germania. Echipe bune, care construiesc de la portar, joacă fotbal. În momentul ăsta 90, 95 la sută am închis perioada de transferuri.


Lăsăm însă mereu loc, în caz că apare ceva. Așteptăm ca jucătorii noi să se integreze. E clar că nu a fost prospețime. Important e că nu s-a accidentat nimeni. Problema lui Dan Petrescu e când primește gol.

Zilele viitoare o să analizăm pentru că vor pleca doi sau trei jucători. Aștept să tragă Dan Petrescu concluziile”, a spus Bogdan Mara, la Fotbal Club.

CITEȘTE ȘI:

Fostul jucător al CFR-ului, Tony da Silva își amintește de perioada petrecută în Gruia: „Mulțumim că ai pus Clujul pe hartă”

Alin Tișe vrea gazon pe Cluj Arena similar cu cel al CFR-ului: „După 11 ani de folosire intensă”

Încă o veste bună pentru CFR Cluj! Un jucător important de la Lazio s-a accidentat înaintea meciurilor din Conference League

„U” și CFR au renunțat la primii jucători din 2023. Unul dintre ei a plecat după doar 3 luni de la transfer

Ultimele Stiri
abonare newsletter