Sport

CFR Cluj a adus un nou jucător. Cine este fotbalistul de națională venit în Gruia

CFR Cluj a finalizat transferul jucătorului kosovar Ermal Krasniqi, fostul fotbalist al celor de la FC Ballkani.

Ermal Krasniqi, noul jucător al CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook Ermal Krasniqi, noul jucător al CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook

 

 


Dan Petrescu și-a întărit lotul pentru a putea ataca al 6-lea titlu de campioană consecutiv. Noua achiziție a CFR Cluj este mijlocașul ofensiv Ermal Krasniqi. Kosovarul în vârstă de 24 de ani a evoluat în ultimii ani la campioana ligii din Kosovo, FC Ballkani. Evoluțiile bune ale acestuia din Conference League contra CFR-ului l-au adus pe radarul campioanei României. Fotbalistul a bifat la finalul anului 2022 și prima prezență pentru naționala kosovară.

 


„Bine ai venit, Ermal Krasniqi! 

Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, au ajuns la un acord privind transferul mijlocașului kosovar Ermal Krasniqi în Gruia!

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani a evoluat în ultimele trei sezoane și jumătate la FC Ballkani, echipă pentru care a bifat 105 apariții. În tricoul campioanei din Kosovo, Krasniqi a înscris 39 de goluri și a oferit 17 pase decisive. Evoluțiile bune din ultimele sezoane l-au adus în atenția primei reprezentative a statului Kosovo, iar în noiembrie 2022, mijlocașul a fost convocat pentru prima dată la echipa națională.

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite la CFR Cluj!”, a declarat clubul pe rețelele sociale.

CITEȘTE ȘI:

Alex Chipciu a analizat diferența dintre CFR Cluj și FCSB: „A fost un minus”

Reacția lui Romario Pires după întoarcerea la „U” Cluj: „A fost puțin ciudat”

Ultimele Stiri
abonare newsletter