Sport

Jandarmii, mobilizați la meciul dintre „U” Cluj și UTA Arad. Bannerele cu mesaje rasiste, interzise pe stadion

Jandarmii vor fi mobilizați în număr mare la meciul de duminică dintre „U” Cluj și UTA Arad. După incidentele din etape anterioare, a fost pus accentul pe interzicerea bannerelor cu mesaje rasiste.

Jandarmi la meciul „U” Cluj-Rapid București, din Cupa României/ Foto: monitorulcj.ro Jandarmi la meciul „U” Cluj-Rapid București, din Cupa României/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


„U” Cluj va întâlni UTA Arad duminică de la ora 14:30 pe Cluj Arena. Meciul este unul important pentru ambele echipe pentru evitarea retrogradării.

 


Spectatorii vor fi controlați atent la intrarea în stadion, pentru a nu introduce fumigene, petarde, obiecte care ar putea fi aruncate pe teren și în special bannere cu mesaje rasiste sau xenofobe. „U” Cluj a primit o amendă pentru un asemenea banner la meciul cu Sepsi, și recent pentru comportamentul suporterilor la meciul cu Petrolul.

Jandarmii vor fi prezenți în număr mare la stadion și în zonele din jurul arenei pentru a prevenii incidente între cele două galerii. Forțele de ordine recomandă evitarea de adunări ale suporterilor și de respectare a indicațiilor jandarmilor.


„Pentru a preveni apariția unor potențiale incidente, recomandăm participanților să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la stadion, să manifeste răbdare și să respecte indicațiile forțelor de ordine”, a declarat Jandarmeria într-un comunicat.

 

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj, amendată de Comisia de Disciplină după partida cu Petrolul

3 aprilie, Ziua Jandarmeriei Române. Acum 172 de ani a fost semnat actul de înființare a jandarmeriei

Ultimele Stiri
abonare newsletter