Sport

Dan Petrescu, gust amar după înfrângerea cu Sivasspor: „E greu de acceptat un asemenea rezultat”

Deși Sivasspor s-a impus, joi, cu 3-0, Petrescu consideră că elevii săi au făcut un joc bun, dar lipsa sistemului VAR, cât și alți factori, au contribuit la rezultatul final.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: captură ecran YouTube CFR 1907 Official Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: captură ecran YouTube CFR 1907 Official

 

 


Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi seara, că nu este mulţumit de faptul că formaţia sa a fost învinsă cu 3-0 de Sivasspor în Conference League, dar a subliniat că aceasta rămâne în cărţile calificării în primăvara europeană.

 


„La cum s-a jucat, e greu de acceptat un asemenea rezultat. Cred că a fost unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre. Asta e chestia pe care nu o înţeleg în fotbal. La început am luat gol din ofsaid, din păcate nu a fost VAR. Noi am avut un penalty, trei ocazii mari... deci am jucat foarte bine în prima repriză, la pauză trebuia să intrăm în avantaj. 1-0 a făcut arbitrul şi ghinionul. În a doua însă ne-am dat autogol... şi când îţi dai autogol chiar că nu e seara ta. Apoi am riscat ca să dăm gol, ne-am desfăcut şi în final am pierdut cu 3-0. Nu e bine că am pierdut cu 3-0, dar suntem în continuare în cărţile calificării”, a afirmat Petrescu la postul Pro Arena.

„Nu sunt supărat pe jucători”

„Eu nu sunt supărat pe jucători, sunt supărat doar pe rezultat şi pe faptul că nimic nu a fost în favoarea noastră în seara asta. Per total, meritam mai mult în cele două meciuri cu Sivasspor, iar cu Slavia poate nu meritam chiar 6 puncte. Deci asta e realitatea. Eu nu-mi reproşez nimic în această seară. Suntem la mâna noastră, trebuie să câştigăm ultimul meci şi ne calificăm în primăvara europeană. Dacă facem 10 puncte ar fi fantastic. Nu s-au mai făcut 10 puncte de mult într-o grupă europeană. Dar sunt în acelaşi timp conştient că va fi foarte, foarte greu cu Ballkani”, a adăugat Petrescu.


CFR Cluj a fost învinsă de echipa turcă Sivasspor, cu scorul de 3-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Yeni 4 Eylul din Sivas, în Grupa G a competiţiei de fotbal Europa Conference League.

În ultima etapă, pe 3 noiembrie, vor avea loc partidele Slavia - Sivasspor şi CFR Cluj - Ballkani. Echipa din Gruia are nevoie de o victorie pentru se califica în faza următoare a competiţiei, dar i-ar fi suficient şi un egal, dacă Slavia nu va câştiga cu Sivasspor.


 

CITEȘTE ȘI:

Eșec pentru Campioana României în Turcia! Sivasspor - CFR Cluj 3-0, ardelenii încă au șanse la calificare

Reacția lui Petrescu, după ce a înjurat un reporter în timpul conferinței de presă: „M-au deranjat întrebările”

Dan Petrescu, CFR Cluj: „Cu Sivasspor jucăm la victorie, sper să avem mai mult noroc decât în tur”

Îngeri păzitori! Doi chirurgi din Israel, salvatorii bărbatului care a intrat în stop cardiac la meciul CFR Cluj-Slavia: „Nu ne-am gândit de două ori”

abonare newsletter