Sport

Reacția lui Petrescu, după ce a înjurat un reporter în timpul conferinței de presă: „M-au deranjat întrebările”

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, și-a ieșit din minți la o conferință de presă premergătoare meciului CFR Cluj-Sivasspor. Tehnicianul a înjurat unul dintre reporteri.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: captură ecran YouTube CFR 1907 Official Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: captură ecran YouTube CFR 1907 Official

 

 


La conferința de presă premergătoare jocului din Turcia, Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, a avut un derapaj la adresa unuia dintre jurnaliști.

 


În momentul în care a fost întrebat dacă viitorul său pe banca lui CFR Cluj depinde de o calificare în primăvara europeană din Conference League, Petrescu s-a enervat și l-a înjurat pe jurnalist. 

„Asta nu este o întrebare pentru mine. Pui numai întrebări d-astea care... nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund”, a răspuns Dan Petrescu la conferința de presă.


A doua zi după incident, Petrescu și-a cerut scuze și a încercat să-și motiveze gestul.

„Regret sincer. Îmi pare rău că mi-am ieșit din fire. Eram tensionat din cauza meciului și m-au deranjat întrebările reporterului. Nu l-am jignit în mod direct, dar e adevărat că mi-am pierdut calmul și îmi cer scuze pentru asta”, a transmis Dan Petrescu, potrivit GSP.ro.


 

CITEȘTE ȘI:

Boc, emoții mixte despre Derby-ul Clujului: „I-am felicitat pe cei de la U că au jucat cu campioana României/CFR nu avea nevoie de cadouri”

Dan Petrescu, CFR Cluj: „Cu Sivasspor jucăm la victorie, sper să avem mai mult noroc decât în tur”

Fostul președinte al LPF a făcut pariu că CFR Cluj se va întoarce din Turcia cu 3 puncte: „Dan Petrescu nu pierde”

Îngeri păzitori! Doi chirurgi din Israel, salvatorii bărbatului care a intrat în stop cardiac la meciul CFR Cluj-Slavia: „Nu ne-am gândit de două ori”

abonare newsletter