Sport

U-BT Cluj a obţinut prima sa victorie în Grupa C a Cupei României la baschet masculin

Campioana en titre, U-BT Cluj-Napoca, a obţinut prima sa victorie în Grupa C a Cupei României la baschet masculin, 85-73 cu CSA Steaua, duminică, în Sala Dinamo din Bucureşti.

Campioana en titre, U-BT Cluj-Napoca, a obţinut prima sa victorie în Grupa C a Cupei României la baschet masculin / Foto: U BT Cluj-Napoca - Facebook Campioana en titre, U-BT Cluj-Napoca, a obţinut prima sa victorie în Grupa C a Cupei României la baschet masculin / Foto: U BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Brazilianul Meindl Leonardo Simoes a fost cel mai bun jucători al clujenilor, cu 21 puncte, 7 recuperări. Cubanezul Karel Guzman Abreu a contribuit cu 15 p, 4 rec, iar Emanuel Căţe a adăugat 14 p, 7 rec, 3 pase decisive.

 


„U” a pierdut primul său meci, 67-69 cu Dinamo, sâmbătă. Ultima partidă din grupă va avea loc luni, între Dinamo şi Steaua.

CSM CSU Oradea şi-a asigurat calificarea la turneul Final 8 al competiţiei, după ce a trecut de FC Argeş Piteşti cu 97-79, la Ploieşti, în Grupa A.


Alte rezultate de duminică:

Grupa D
CSM VSKC Miercurea Ciuc - CS Municipal Târgu Mureş 62-84

Grupa E
CS Municipal Târgu Jiu - SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara 72-80


Grupa F
CSM 2007 Focşani - CS Municipal Galaţi 70-69

Conform regulamentului, în aceasta fază se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare în cadrul grupelor. Ocupantele locurilor 1 din fiecare grupă se califică la Turneul Final al Cupei României alături de cele mai bune două echipe de pe locurile 2 (lucky loser).


Meciurile din Grupa B (Sala Sporturilor din Constanţa), în care se află SCM „U” Craiova, Laguna Bucureşti şi CSM Constanţa, se vor desfăşura ulterior.

CITEȘTE ȘI:

Gabi Balint aruncă cu săgeți la adresa echipei CFR Cluj: „Este campioană fără să joace fotbal”

În sfârșit este fericit! Dan Petrescu, mulțumit de meciul cu Petrolul Ploiești: „Vreau să-mi felicit echipa”

Ultimele Stiri
abonare newsletter