Sport

Gabi Balint aruncă cu săgeți la adresa echipei CFR Cluj: „Este campioană fără să joace fotbal”

CFR Cluj s-a impus cu greu, sâmbătă, în fața celor de la Petrolul Ploiești. Gabi Balint nu a pierdut ocazia de a comenta prestația clujenilor.

CFR Cluj s-a impus cu greu, sâmbătă, în fața celor de la Petrolul Ploiești. Gabi Balint nu a pierdut ocazia de a comenta prestația clujenilor/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook CFR Cluj s-a impus cu greu, sâmbătă, în fața celor de la Petrolul Ploiești. Gabi Balint nu a pierdut ocazia de a comenta prestația clujenilor/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook

 

 


CFR Cluj a învins echipa Petrolul Ploiești, sâmbătă, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii de fotbal.

 


Golul echipei CFR Cluj a fost marcat de Manea în prelungiri.

Fostul internațional român, Gabi Balint, a avut o reacție acidă asupra Campioanei României. 


Balint spune că ardelenii au meritul de a câștiga campionate fără a juca fotbal.

„Vreau să spun ce înseamnă fotbalul. Îi auzi pe toți «ne-am apărat extraordinar, a funcționat apărarea perfect, nu am luat gol». Toată lumea, când vorbește din punct de vedere defensiv, pentru mine nu înseamnă fotbal. Pentru mine, tot ce înseamnă fotbal este ofensiv.


Fotbalul se joacă pe goluri. Trebuie să marchezi, să ai jucători creativi. CFR are doar cărători de pian, nu au un pianist, echipa campioană. Deac a mai fost, dar e și el într-o lipsă de formă.

Se leagă multe. Fără să le iau din merite, CFR e o campioană meritorie, dar cu un joc care nu prea e fotbal. Pe undeva e normal ce se întâmplă la națională. Ăsta e fotbalul românesc. CFR e campioană fără să joace fotbal”, a declarat Gabi Balint la emisiunea Fotbal Club.


 

CITEȘTE ȘI:

În sfârșit este fericit! Dan Petrescu, mulțumit de meciul cu Petrolul Ploiești: „Vreau să-mi felicit echipa”

CFR Cluj a câștigat cu greu împotriva Petrolului Ploiești. Campioana României a înscris în prelungiri

abonare newsletter