Sport

În sfârșit este fericit! Dan Petrescu, mulțumit de meciul cu Petrolul Ploiești: „Vreau să-mi felicit echipa”

CFR Cluj a învins echipa Petrolul Ploiești, sâmbătă, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii de fotbal.

CFR Cluj a învins echipa Petrolul Ploiești, sâmbătă, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii de fotbal./ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook CFR Cluj a învins echipa Petrolul Ploiești, sâmbătă, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii de fotbal./ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook

 

 


Golul echipei CFR Cluj a fost marcat de Manea în prelungiri.

 


Dan Petrescu, antrenorul echipe CFR Cluj, a declarat la finalul partidei că nu este deranjat că echipa sa a trebuit să aștepte până în prelungiri pentru a marca un gol.

De asemenea, tehnicianul a declarat că pentru el doar rezultatul contează.


„Pentru mine e importantă victoria, nu mă interesează cum câștig, poate să fie autogol, gol în minutul 1, în minutul 95, nu contează. Pentru mine e important rezultatul, vreau să-mi felicit echipa. Mie-mi place ca jucătorii care vin de pe bancă să câștige meciul, să aducă ceva.

Manea și Roger au intrat foarte bine, foarte conectați, eu țin foarte mult ca jucătorii de pe bancă să aducă ceva. Trebuia să facem o serie bună, dar iar vin multe meciuri, nu va fi ușor.


Facem o deplasare grea la Praga, apoi la Arad, după jucăm acasă cu Slavia. Sper să se întoarcă repede Bordeianu și Burcă, avem nevoie de ei”, a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a câștigat cu greu împotriva Petrolului Ploiești. Campioana României a înscris în prelungiri

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, nu înțelege noul format din Cupa României: „Nu vreau să critic, dar e ceva ciudat”

abonare newsletter