Sport

Dan Petrescu ia în calcul și un eșec în Armenia! „Calificarea se decide la Cluj-Napoca”

CFR Cluj, campioana Ligii 1, debutează marți, 5 iulie, în UEFA Champions League, ediția 2022-2023, în primul tur preliminar.

antrenament CFR 1907 Cluj în Armenia antrenament CFR 1907 Cluj în Armenia

 

Partida tur se va disputa marți, 5 iulie, în Armenia, de la ora 19:00. Returul e programat pentru miercuri, 13 iulie, la Cluj-Napoca, de la ora 21:30.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, este convins că meciul din Armenia va fi unul echilibrat, care va fi decis de micile detalii.

„Băieții n-au văzut decât un meci al celor din Erevan, de anul trecut, și erau doar cinci jucători titulari. Au venit zece jucători noi la ei. Toți au spus că jucătorii care au venit sunt mai buni. Fotbalul românesc ce a mai oferit în ultimul timp, ca să fim favoriți? Nu cred că sunt mari diferențe între campionate, România a pierdut aici, în Armenia. În ultimii zece ani, nu prea s-au mai făcut performanțe la nivel de club, în afară de CFR Cluj. Eu studiez foarte bine adversarii și sunt conștient că ambele meciuri vor fi echilibrate, o să vedeți. Numai mici detalii vor face diferența. Acum vreo 20 de ani, da, era obligatoriu să câștigi în Armenia. Dar nu mai e acel fotbal, uităm unde suntem. Suntem foarte rău, suntem în urmă, avem probleme mari! Ar trebui să vedem realitatea, nu înțeleg de ce nu o vedem. Și CFR poate să piardă mâine, e posibil orice. Sunt conștient și sunt convins, uitându-mă la jucătorii pe care i-au luat, că va fi un meci echilibrat. Nu mă interesează egal, victorie, vreau să mă calific. Sunt pragmatic. Nu mă interesează nici cum jucăm, cel mai important e să ne calificăm. 100% calificarea se va decide la Cluj”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.


CFR Cluj a încheiat cantonamentul din Austria cu patru victorii, fără gol primit: 2-0 cu Koper, 3-0 cu Napredak, 1-0 cu Partizan Belgrad și 2-0 cu Hajduk Split.

Dacă va trece de Pyunik Erevan, CFR Cluj va juca împotriva învingătoarea din „dubla" Dudelange (Luxemburg) – KF Tirana (Albania).


Meciurile din turul doi preliminar al UEFA Champions League sunt programate pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul).

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, mulțumit de transferurile făcute: „Nu cred că mai vine nimeni”

Cele mai importante superstiții ale lui Dan Petrescu. Ce nu are voie să facă șoferul autobuzului în ziua meciului

Dan Petrescu se simte nerespectat la Cluj: „Nu am mâncat o dată gratis la un restaurant în Cluj”

Ultimele Stiri
abonare newsletter