Sport

Cele mai importante superstiții ale lui Dan Petrescu. Ce nu are voie să facă șoferul autobuzului în ziua meciului

Dan Petrescu a dezvăluit care sunt principalele superstiții în ziua unui meci important. Antrenorul campioanei este atent la fiecare detaliu și nu lasă nimic la voia întâmplării.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj. FOTO: Foto: Captură Youtube@DA BRAVO! by Mihai Bobonete Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj. FOTO: Foto: Captură Youtube@DA BRAVO! by Mihai Bobonete


Într-un interviu acordat în podcastul lui Mihai Bobonete, Petrescu a recunoscut că este o persoană superstițioasă și a enumerat câteva lucruri de care ține cont.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Superstițiile lui Dan Petrescu

Antrenorul lui CFR Cluj a explicat în podcastul respectiv câteva dintre susperstiții. Una specială este legată de autobuzul care duce echipa la meci. Șoferul nu are voie să dea cu spatele în timp ce echipa se deplasează la stadion.


  • Să văd o mireasă
  •  Să nu primesc un telefon de la echipa aia cu care joc. Dacă joc cu FCSB și cineva îmi dă mesaj, zic că e groasă, nu e bine azi.
  • Nu e bine în ziua meciului ca autocarul să dea cu spatele
  • Să nu treacă pisica prin fața mea.
  •  Dacă văd pisica neagră!
  •  Dacă am câștigat am avut niște adidași îi păstrez și meciul următor, dacă pierd cu o bluză o arunc… Sunt foarte multe lucruri, nu cred că e bine!
  • Și echipa dacă o scriu roșu, apoi scriu cu albastru, cu verde, am foarte multe superstiții. Am multe pixuri, cu mai multe culori, care fac echipa mea, echipa adversă, dacă vii la mine la birou te sperii.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj transferă din Italia! Dan Petrescu își dorește un atacant

Otto Hindrich pleacă de la CFR Cluj! Tânărul portar urmează să joace într-un campionat din străinătate

abonare newsletter