Social

Miting pentru Familie „eșuat” în P-ța Avram Iancu, după slujba de Rusalii. Reacție la marșul comunității LGBT+. VIDEO LIVE

O „mână de oameni” s-a adunat duminică la Mitingul pentru Familie din Piața Avram Iancu. Manifestarea este o reacție la marșul Cluj Pride de sâmbătă, dedicat comunității LGBT+.

Miting pentru Familie „eșuat” în Piața Avram Iancu, după slujba de Rusalii / Foto: monitorulcj.ro Miting pentru Familie „eșuat” în Piața Avram Iancu, după slujba de Rusalii / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Un Miting pentru Familie are loc în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, după terminarea slujbei de Rusalii.

Aproximativ 30 de persoane s-au adunat să protesteze împotriva „propunerilor de legalizare a căsătoriilor/ parteneriatelor civile/adopţiei copiilor de către cupluri cu probleme de indentitate sexuală, a pedofiliei (promovată indirect de unele cercuri prin cererea reducerii vârstei majoratului sub 18 ani), a propagandei ideologiei de gen în şcoli şi a paradelor de promovare a mândriei nefirescului”, după cum spun organizatorii în descrierea evenimentului.


Protestatarii au venit cu pancarte pe care sunt transmise următoarele mesaje: „«Homofob?» Adică normal?”, „Boc e sclavul homosexualilor?” sau „Vor să-ți corupă copiii”.

Foto: monitorulcj.ro

„Considerăm că avem dreptul și obligația să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral, nu dorim ca strada să devină un spațiu de desfășurare pentru propaganda marxist-culturală, plină de scene obscene, anti-sociale și imorale, prilej de a etala în stradă frustrările sexuale ale unei minorități divorțate de realitate. Condamnăm ferm decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza manifestațiile «Cluj Pride» . Sodomia și paradele bolnavilor de SIDA nu reprezintă o mândrie, ci o rușine pentru orașul nostru. Cerem ca orice manifestare a sodomiților să fie interzisă în municipiul Cluj-Napoca pentru că reprezintă un atac la adresa bunelor moravuri, a familiei, a sănătății (fizice și psihice) și a civilizației.


Discernem un pericol mortal pentru societatea românească în panta alunecoasă pe care o reprezintă propaganda ONG-urilor ce aparțin așa-zisei «societăți deschise» , o pantă alunecoasă ce începe cu toleranța manifestațiilor pederaste, continuă cu permiterea căsătoriei între persoanele de același sex, apoi trece la permiterea adopțiilor de copii, continuă cu pervertirea minorilor prin implementarea educației sexuale în școli, apoi cu pedepsirea penală a celor ce critică acest stil de viață degenerat și culminează cu decriminalizarea pedofiliei”, au declarat organizatorii în urmă cu câteva zile.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Comunitatea Identitară România și Noua Dreaptă.

CITEȘTE ȘI:

Miting pentru familie duminică în Piața Avram Iancu. Reacție la marșul Cluj Pride

A început marșul Cluj Pride, din Piața Unirii! Securitate întărită din cauza amenințărilor. VIDEO

abonare newsletter