Social

Miting pentru familie duminică în Piața Avram Iancu. Reacție la marșul Cluj Pride

Un Miting pentru familie va avea loc duminică, 12 iunie, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca ca o reacție împotriva organizării Cluj Pride.

Miting-ul pentru familie organizat în luna august 2021, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca/ Foto: Monitorul de Cluj Miting-ul pentru familie organizat în luna august 2021, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca/ Foto: Monitorul de Cluj

 

Asociația Comunitatea Identitară România și Noua Dreaptă anunță organizarea unei noi ediții a Mitingului pentru Familie la Cluj-Napoca, duminică, începând cu ora 12:30 în Piața Avram Iancu.


 

Această mișcare reprezintă o reacție la organizarea marșului Cluj Pride care va avea loc sâmbătă, 11 iunie, și reprezintă un protest împotriva parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Considerăm că avem dreptul și obligația să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral, nu dorim ca strada să devină un spațiu de desfășurare pentru propaganda marxist-culturală, plină de scene obscene, anti-sociale și imorale, prilej de a etala în stradă frustrările sexuale ale unei minorități divorțate de realitate. Condamnăm ferm decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza manifestațiile «Cluj Pride» . Sodomia și paradele bolnavilor de SIDA nu reprezintă o mândrie, ci o rușine pentru orașul nostru. Cerem ca orice manifestare a sodomiților să fie interzisă în municipiul Cluj-Napoca pentru că reprezintă un atac la adresa bunelor moravuri, a familiei, a sănătății (fizice și psihice) și a civilizației.

Discernem un pericol mortal pentru societatea românească în panta alunecoasă pe care o reprezintă propaganda ONG-urilor ce aparțin așa-zisei «societăți deschise» , o pantă alunecoasă ce începe cu toleranța manifestațiilor pederaste, continuă cu permiterea căsătoriei între persoanele de același sex, apoi trece la permiterea adopțiilor de copii, continuă cu pervertirea minorilor prin implementarea educației sexuale în școli, apoi cu pedepsirea penală a celor ce critică acest stil de viață degenerat și culminează cu decriminalizarea pedofiliei”, au declarat organizatorii.


 

CITEȘTE ȘI:

Cluj Pride 2022 va avea loc în iunie. Coordonatoarea adăpostului LGBT+ din Ucraina, invitată de onoare la eveniment

A început festivalul Cluj Pride 2022! Vezi programul pentru întreaga săptămână

Ultimele Stiri
abonare newsletter