Sănătate

Cum arată la 57 de ani Luana, fosta soție a lui Cabral. „Nici grasă n-am fost”

Înainte de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Andreea, Cabral Ibacka a fost căsătorit cu Luana, alături de care are o fiică, Inoke, în vârstă de 20 de ani. Chiar dacă anii au trecut, fosta soție a lui Cabral este în continuare în cea mai bună formă, chiar și la 57 de ani.

Cum își menține silueta suplă fosta soție a lui Cabral Cum își menține silueta suplă fosta soție a lui Cabral

 

 


Luana a avut întotdeauna o talie de invidiat, iar acest lucru nu s-a schimbat nici în prezent. La bază, Luana este jurnalistă și fotografă și o mare iubitoare de arhitectură, design interior și artă. În ultimii ani, fosta soție a lui Cabral a fost tot mai preocupată de dans, nutriție și wellbeing.

 


„Oameni buni, observ îndârjirea persoanelor plinuțe care au slăbit de a vinde cărți, metode proprii, tehnici de slăbit, etc. Observ că există și nutriționiști/e plinuțe care țin cursuri și seminarii online pe teme de – kg.

Eu nu vând nimic, nici grasă n-am fost, însă dacă aș vrea să slăbesc, aș alege un personaj stabil fizic și emoțional, cu istoric în medicină sau sport, care n-a fost gras, distrus și și-a dat cu reveneală când să dea colțul.


Valabil și pentru psiho, terapeuți și tot felul, care, tot loviți în iubire, sentimente sau boli grave, au găsit de cuviință să transforme propria experiență în business”, a scris Luana Ibacka pe Facebook, acum un an.

Cum își menține silueta suplă

Pasiunea pentru o viață sănătoasă a determinat-o să urmeze cursuri de nutriție și fitness pentru a-i putea sfătui și pe alții cum să trăiască sănătos. Ca să-și mențină silueta suplă, Luana a dezvăluit pe social media care este rețeta care o ajută să scape de grăsimea de pe burtă. Vezi AICI rețeta cu care topește grăsimea de pe burtă!


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

10 medicamente care produc arsuri la stomac. Românii le iau ca pe bomboane!

Ultimele Stiri
abonare newsletter