Sănătate

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase va beneficia de investiții în valoare de 700.000 de euro. Echipamente noi pentru creșterea calității serviciilor medicale

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va realiza noi investiții, în valoare de peste 3.464.000 de lei.

Noi investiții la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca/Foto: Consiliul Județean Cluj

 

 


„Pentru ca pacienții să poată beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, dotarea cu aparatură de ultimă generație este extrem de importantă. 

 


Încurajăm și susținem spitalele clujene să țină pasul cu evoluția tehnologică și să realizeze investițiile necesare pentru îmbunătățirea continuă a calității actului medical”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Resursele financiare vor fi utilizate atât pentru amenajarea unui sistem de transport pneumatic, cât și pentru achiziționarea unor echipamente, printre care se numără două spirometre, un oftalmoscop, o sondă pentru impedansmetru, un sistem cu bon de ordine pentru gestionarea numărului de persoane, dar și un ultracongelator.


De asemenea, banii vor fi utilizați și pentru realizarea documentațiilor necesare pentru pregătirea de noi investiții.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Consiliul Județean Cluj ridică un „mini-spital” în curte la Infecțioase

Ultimele Stiri
abonare newsletter