Sănătate

Peste 200 de echipamente medicale din fonduri europene pentru Spitalul Județean. Investiție de peste 15 mil. lei

242 de aparaturi medicale ultramoderne vor fi achiziționate de Consiliul Județean Cluj, din bani europeni, pentru Ambulatoriul Spitalului Județean din Cluj-Napoca.

242 de aparaturi medicale ultramoderne vor fi achiziționate de Consiliul Județean Cluj, din bani europeni, pentru Ambulatoriul Spitalului Județean din Cluj-Napoca/ Foto: Consiliul Judetean Cluj - Facebook

 

 


Consiliul Județean Cluj a finalizat proiectul cu finanțare europeană ce a vizat „Dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca”. 

 


Ambulatoriul integrat al unității medicale subordonate Ministerului Sănătății și care își desfășoară activitatea în spații aflate în proprietatea forului administrativ județean, precum și laboratoarele care îl deservesc, au fost dotate cu nu mai puțin de 242 de echipamente medicale de ultimă generație.

CITEȘTE ȘI:
La Spitalul Județean Cluj se pun bazele unui laborator de radiologie intervențională. Primul beneficiar, un pacient cu cancer
Investiție de peste un milion de lei la Secția de Psihiatrie de la Spitalul Județean. FOTO

 „Este o nouă reușită care ne bucură și care reconfirmă preocuparea noastră constantă pentru organizarea și funcționarea optimă a instituțiilor sanitare clujene. Practic, în 7 etape am reușit să achiziționăm cu ajutorul banilor europeni, pentru Spitalul Județean de Urgență, un număr impresionant de echipamente și aparaturi medicale moderne destinate exclusiv diagnosticării și tratării pacienților”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


Scopul investiției a fost acela de a asigura, prin intermediul dotărilor ultraperformante, creșterea calității actului medical și de a facilita atât diagnosticarea precisă și rapidă, cât și stabilirea tratamentului adecvat.

Valoarea totală a proiectului european derulat de forul administrativ județean a fost de 15.338.367,19 lei.

CITEȘTE ȘI:

8 ucraineni, tratați la Spitalul de Urgență din Cluj. O femeie grav bolnavă a fost operată cu succes

Centru Regional de Neurochirurgie, construit la Cluj. Ce dotări va avea noul spital?

Ultimele Stiri
abonare newsletter