Politică

Nasra arătă cu degetul înspre PNL și Alin Tișe: “La Cluj, avem parte de investitori imaginari”

Horia Nasra susține că Parcul industrial Tetarom IV, proiectat în comuna Feleacu, pe 85 hectare, este o “promisiune nerealizată a majorității PNL din Consiliul Județean Cluj și a președintelui Alin Tișe”.

“PNL și Alin Tișe au blocat prin subfinanţare  proiectul Tetarom IV! Chiar dacă au promis în 2012, apoi 2016, că vor construi parcul industrial în Feleacu, consilierii liberali și executivul Consiliului Județean Cluj au subfinanţat proiectul, blocând posibilitatea de atragere a noi investitori în Cluj. Tetarom IV este un proiect important pentru dezvoltarea și bunăstarea clujenilor, proiect care trebuie susținut fără rezerve. PSD susține extinderea și înmulțirea parcurilor industriale și spre alte localități din Cluj, având în vedere faptul că municipiul Cluj-Napoca este un centru educațional de excepție, universitățile clujene generând aproape pentru orice domeniu, forță de muncă înalt calificată”, susține deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Acesta mai spune că “de-a lungul anilor, în cele două mandate de președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe a promis că va aduce investitori, investiții, multinaționale de renume din Occident în parcurile industrial clujene”.


„La parcuri industriale imaginare, precum Tetarom IV, V și parțial I, avem parte și de investitori imaginari. Este memorabil anunțul privind sosirea indienilor de la Tata Motors la Cluj, apoi informările privind negocieri de succes cu mari companii din occident sau Asia. În fapt, de doi ani, marii investitorii străini nu au pus piciorul în județul Cluj. Și până la urmă cine ar fi interesat de parcurile industriale din subordinea Consiliului Județean Cluj, când singura preocupare a Executivului este să schimbe directorii din regii?”, mai spune Nasra.

Ultimele Stiri
abonare newsletter