Național

Un tânăr din Vaslui și-a tăiat gâtul cu drujba. A fost dus la spital cu elicopterul și a intrat în operație

Un tânăr din Vasliu și-ar fi tăiat intenționat gâtul cu drujba sâmbătă, într-o pădure. Băiatul a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD unde a intrat direct în operație.

Un tânăr din Vaslui și-a tăiat gâtul cu drujba. A fost dus la spital cu elicopterul și a intrat în operație Un tânăr din Vaslui și-a tăiat gâtul cu drujba. A fost dus la spital cu elicopterul și a intrat în operație

 

 


Un elicopter SMURD a fost solicitat, sâmbătă, de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui pentru a prelua un tânăr din localitatea Stâncăşeni care prezintă o plagă tăiată în zona gâtului.

 


Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Daniel Ungureanu, bărbatul în vârstă de 23 de ani a suferit o hemoragie puternică după ce s-ar fi tăiat cu o drujbă. El se afla într-o pădure cu mai multe persoane. Se bănuieşte faptul că tânărul şi-a provocat rana în mod intenţionat.

„O ambulanţă C2 cu medic de la Bârlad a fost trimisă la Stâncăşeni pentru un bărbat în vârstă de 23 de ani ce prezintă o plagă tăiată la nivelul gâtului. El era în pădure, iar solicitarea a fost făcută de nişte vecini care îl însoţeau. Se pare că este o autogresiune, tatăl victimei declarând ca pacientul avea o depresie. A fost solicitat elicopterul SMURD de la Iaşi, care urmează să preia pacientul. Victima a suferit o secţiune de trahee, este stabilă hemodinamic şi conştientă, dar prezintă o sângerare puternică”, a declarat Ungureanu.


Poliţiştii au demarat verificări în acest caz pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul.

Tânărul a intrat în operație

Tânărul a fost dus în sala de operaţii a Clinicii ORL din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost adus cu ajutorul elicopterul SMURD Iaşi.


Coordonatorul SMURD Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, a declarat sâmbătă că în momentul în care a fost preluat, bărbatul în vârstă de 23 de ani avea o hemoragie puternică provocată de o plagă tăiată cu drujba în zona gâtului.

„Am aterizat undeva la marginea pădurii, unde acest tânăr se afla în şoc emoţional, cu o plagă tăiată la nivel cervical. Plaga a afectat traheea, laringele şi mai multe structuri ale regiunii cervicale. Din fericire, nu a fost afectat pachetul vascular de la acest nivel, şi nici vasele mari de la nivelul gâtului. A fost tratat la UPU, după care a fost dus în sala de operaţie de la Clinica ORL, unde s-a început intervenţia chirurgicală. Sperăm să aibă o evoluţie bună”, a spus dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi. 

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr urmărit național, prins într-un autobuz din Cluj pentru că circula fără bilet

Crimă ÎNFIORĂTOARE în Sălaj. Un tânăr de 21 de ani și-a ucis unchiul cu TOPORUL

Ultimele Stiri
abonare newsletter