Ştiri din Transilvania

Crimă ÎNFIORĂTOARE în Sălaj. Un tânăr de 21 de ani și-a ucis unchiul cu TOPORUL

O crimă înfiorătoare a avut loc sâmbătă seara, în comuna Mirșid din județul Sălaj. Un tânăr de 21 de ani și-a ucis unchiul cu toporul după ce s-au certat.

Iniţial tânărul a susţinut o altă variantă a poveştii Iniţial tânărul a susţinut o altă variantă a poveştii

 

În decursul serii de sâmbătă, 27 noiembrie, cei doi s-au întâlnit întâmplător și au început să se certe. Orbit de furie, tânărul de 21 de ani a pus mâna pe un topor și l-a lovit violent în cap pe unchiul său.


În urma loviturii violente, bărbatul în vârstă de 51 de ani a murit pe loc.

„A fost un conflict spontan în mijlocul drumului. La ora 20.12, Un un vecin a sunat la 112. Unchiul şi nepotul s-au mai certat şi înainte. La mijloc ar fi fost vorba despre nişte postări ale tânărului pe Facebook. Aseară, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, cei doi şi-au adus aminte de acele probleme şi au început din nou discuţiile. S-au luat la arţă pe stradă, iar tânărul a fugit acasă, a luat o secure şi l-a lovit o singură dată în cap şi gata. A lovit cu tăişul… Victima a murit instantaneu”, a declarat pentru Ştirile din Sălaj, Adrian Olar, procurorul de caz


Iniţial tânărul a susţinut în fața anchetatorilor o altă variantă a poveştii, cum că l-ar fi lovit pe unchiul său cu piciorul în piept şi acesta a căzut şi s-a lovit puternic la cap. În cele din urmă şi-a recunoscut faptele și a fost reţinut, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV în zona localității Căpușu Mare între un TIR și o mașină. Traficul a fost deviat FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter