Externe

„Rușii, mai bine morți în război decât înecați cu vomă după ce au mâncat și au băut ca porcii”

Un popular preot al Bisericii Ortodoxe Ruse, Andrei Tkachev, afirmă că este de preferat să mori în războiul din Ucraina, pentru „Patrie, ca un erou”, în loc să mori „înecat în vomă”, potrivit unei înregistrări video postate pe canalele rusești Telegram, transmite Glavcom.

Sursă foto pixabay.com Sursă foto pixabay.com

 

Acesta a explicat și pentru ce ar trebui să se roage cei plecați pe front: să lupte cu vitejie, iar dacă moare în luptă, va ajunge în rai, pentru că moartea unui luptător este mai bună decât toate morțile, scrie g4media.ro.


„Oamenii mor ca porcii, se îneacă cu voma, au mâncat și au băut, au căzut sub masă, au râgâit și s-au înecat cu voma, asta e moartea ta. Sau tânărul zatseperi (termen folosit pentru tinerii ruși care merg pe trenuri, cu riscul de a se curenta), a fost curentat de 3000 de volți, a căzut carbonizat pe șine. E mai bine să mori pentru Patrie cu arma în mână, ca un erou, ca un bărbat”, a spus acesta.

CITEȘTE ȘI:

Un tribunal ucrainean a condamnat patru ruşi pentru crime de război. Au răpit și torturat trei săteni

Un azil de bătrâni fără autorizație a fost cuprins de flăcări, în Rusia. 20 de persoane au murit. FOTO

Moldova și Georgia nu vor putea evita războiul, susține un expert ucrainean în securitate. „Ucraina va face totul pentru a preveni atacul Rusiei”

Ultimele Stiri
abonare newsletter