Externe

Un azil de bătrâni fără autorizație a fost cuprins de flăcări, în Rusia. 20 de persoane au murit. FOTO

Un incendiu izbucnit vineri într-un cămin de bătrâni care funcţiona ilegal în oraşul rus Kemerovo, în regiunea Siberia de Vest. Cel puțin 20 de persoane au murit.

Un incendiu izbucnit vineri într-un cămin de bătrâni care funcţiona ilegal în oraşul rus Kemerovo, în regiunea Siberia de Vest. Cel puțin 20 de persoane au murit/ Foto: @DailyWorld24 - Twitter Un incendiu izbucnit vineri într-un cămin de bătrâni care funcţiona ilegal în oraşul rus Kemerovo, în regiunea Siberia de Vest. Cel puțin 20 de persoane au murit/ Foto: @DailyWorld24 - Twitter

 

 


Un incendiu izbucnit vineri într-un cămin de bătrâni care funcţiona ilegal în oraşul rus Kemerovo, în regiunea Siberia de Vest, a ucis 20 de persoane, au anunţat sâmbătă serviciile de urgenţă citate de agenţia TASS, preluată de Reuters.

 


„La locul incendiului, salvatorii continuă să caute printre dărâmături, în condiţii de temperatură scăzută. Conform celor mai recente date, 20 de persoane au decedat”, au transmis serviciile de urgenţă.

CITEȘTE ȘI:
27 răniți, 10 persoane dispărute și 6 morți, într-un incendiu la un institut de cercetare din Rusia. VIDEO
Incendiu provocat de armata rusă la cea mai mare centrală nucleară din Europa. VIDEO


Incendiul a izbucnit într-o clădire de lemn cu două niveluri a unui cămin de bătrâni privat din Kemerovo, distrugând complet al doilea nivel. Între timp, incendiul a fost adus sub control.

Autorităţile au deschis o anchetă penală pentru ucidere din culpă. Guvernatorul din Kuzbass, Serghei Ţivilev, a declarat că toate instituţiile de acest fel, în primul rând cele private, vor fi verificate după acest incendiu, în termen de o săptămână.

CITEȘTE ȘI:

Rusia înăsprește pedepsele pentru „sabotori”: „Va fi cât se poate de aspră”

Ucraina, la un pas de „dezastru nuclear”. Rusia și Ucraina se acuză reciproc de bombardamentele de la centrala Zaporojie

Ultimele Stiri
abonare newsletter