Externe

Două trenuri s-au ciocnit în Spania. Cel puțin 155 de persoane au fost rănite. FOTO/VIDEO

Cel puțin 155 de pasageri au fost răniţi miercuri în coliziunea a două trenuri de navetişti în gara din provincia Barcelona.

70 de pasageri au fost răniţi miercuri în coliziunea a două trenuri de navetişti în gara din provincia Barcelona/ Foto: @SergiMaranya/Twitter 70 de pasageri au fost răniţi miercuri în coliziunea a două trenuri de navetişti în gara din provincia Barcelona/ Foto: @SergiMaranya/Twitter

 

 


Cel puțin 155 de pasageri au fost răniţi miercuri în coliziunea a două trenuri de navetişti în gara din localitatea spaniolă Montcada i Reixac, din provincia Barcelona (nord-est).

 


Accidentul s-a produs când un tren care circula către oraşul Barcelona a lovit din spate un altul care se îndrepta către aceeaşi destinaţie şi care în momentul impactului era staţionat în gara Montcada, a informat compania de stat de căi ferate Renfe. 

În urma coliziunii a fost activat planul de alertă pentru accidente feroviare al Protecţiei Civile. Serviciile medicale de urgenţă evaluează pe teren starea răniţilor.


Circulaţia pe trei rute a fost suspendată, pe ambele sensuri. Cele două trenuri au fost deja evacuate în totalitate, potrivit pompierilor, care au trimis şapte echipe pentru a ajuta la transferarea răniţilor către ambulanţe.

CITEȘTE ȘI:

Brad Pitt s-a trezit cu buletin românesc, fără voia sa. Un celebru falsificator a fost arestat în Spania. VIDEO

Românul care și-a împușcat trei colegi și un polițist în Spania a fost eutanasiat. Era cunoscut ca „Pistolarul din Tarragona”

Premieră în Europa! „Concediu menstrual” plătit, pentru femeile din Spania. Minorele de 16 ani ar putea face avort fără acordul părinților

Ultimele Stiri
abonare newsletter