Externe

Brad Pitt s-a trezit cu buletin românesc, fără voia sa. Un celebru falsificator a fost arestat în Spania. VIDEO

Brad Pitt s-a trezit cu buletin românesc. Un bărbat din Letonia, renumit pentru talentul său de a falsifica acte, a fost reținut după ce a creat mai multe buletine, inclusiv cu celebrul actor.

Celebrul actor Brad Pitt are buletin românesc/ FOTO: captură ecran canalsur.es Celebrul actor Brad Pitt are buletin românesc/ FOTO: captură ecran canalsur.es

 

 


Un falsificator leton i-a făcut lui Brad Pitt buletin românesc. Documentul a fost găsit de poliţia spaniolă într-o descindere organizată în această săptămână pentru prinderea bărbatului. 

 


Poliția Națională a arestat la Benalmádena un falsificator de documente, de naționalitate letonă, cu mandate de percheziție în mai multe țări europene. Avea un laborator sofisticat în care făcea documente de identitate și de călătorie, care se vindeau în toată lumea, scrie canalsur.es.

 


Potrivit sursei citate, deținutul a atins un nivel ridicat de perfecțiune în cărțile de identitate falsificate. Poliția spaniolă a găsit în casa bărbatului 10.150 de euro și 86 de documente false, din care 8 pe numele său. În catalogul pe care îl prezenta clienților erau documente de identitate din România, Franța sau Letonia, cu numele și fotografia actorului Brad Pitt.

Poliția din Letonia, țara sa de origine, a alertat autoritățile spaniole în iunie anul trecut că un falsificator expert a evadat din închisoare și ar fi putut să se ascundă pe Costa del Sol. 


Cei care doreau documente false îl contactau pe Telegram sau prin darkweb și îi plăteau sume cuprinse între 500-800 de euro/document. Cei care îl contactau, fie voiau permis fals de conducere, fie erau migranți ilegali și doreau să rămână în Europa sau delicvenți dați în urmărire. 

 

CITEȘTE ȘI:

Percheziții în Cluj la falsificatorii de permise de conducere, polițe RCA și certificate COVID

Test COVID FALSIFICAT, prezentat în aeroportul din Cluj-Napoca. Cum au procedat autoritățile?

Peste 800.000 de lei, falsificați în Cluj. Cum poți depista banii?

Ultimele Stiri
abonare newsletter