Economie

Un tehnician ATM câștigă între 750 și 950 de euro net, pe lună. Cele mai multe oferte, în Cluj

Un tehnician ATM câștigă, în medie, 750-950 de euro net pe lună, iar cele mai multe anunțuri de angajare sunt în Cluj.

Un tehnician ATM câștigă între 750 și 950 de euro net, pe lună / Foto: depositphotos.com Un tehnician ATM câștigă între 750 și 950 de euro net, pe lună / Foto: depositphotos.com

 

 


Potrivit zf.ro, datele platformei BestJobs arată că un angajat care lucrează pe poziția de tehnician ATM/echipamente bancare are un salariu lunar de 750-950 de euro net.

 


Cele mai multe anunțuri de angajare se găsesc în județul Cluj, care este urmat de Alba, Iași și Brașov.

Pentru acest loc de munca, un angajat trebuie să aibă studii superioare tehnice, cunoștințe de hardware, cunoștințe în limba engleză și un carnet de conducere:


„Un tehnician ATM/echipamente bancare trebuie să trebuie să fie capabil să diagnosticheze rapid şi să soluţioneze eventualele probleme. Prin specificul activităţii, poziţia de tehnician ATM/ echipamente bancare necesită în primul rând studii superioare tehnice care să ateste formarea ca inginer electronist, care să fie completate de cunoştinţe de hardware precum înlocuire CPU, fan, HDD. În plus, companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti care au carnet de conducere, categoria B şi cunoştinţe de limba engleză, nivel mediu spre avansat. Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 750 - 950 euro pe lună, iar cea mai mare densitate a ofertelor pentru astfel de poziţii o regăsim în Cluj, Alba, Iaşi şi Braşov“, explică Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, potrivit sursei citate.

Cele mai întâlnite beneficii și bonusuri pentru un tehnician ATM sunt următoarele: asigurare medicală, tichete de masă, maşină de serviciu şi prime de sărbători.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Cluj-Napoca, între orașele cu cele mai marii salarii medii nete din Vânzări. Cine poate câștiga peste 30.000 lei?

Salariul unui inginer tehnico-comercial poate ajunge la 1.300 de euro/lună. Cluj, în topul locurilor de muncă disponibile

abonare newsletter