Economie

Salariul unui inginer tehnico-comercial poate ajunge la 1.300 de euro/lună. Cluj, în topul locurilor de muncă disponibile

Un inginer tehnico-comercial din România câștigă un salariu care poate ajunge la 1.300 de euro net în fiecare lună, în medie. În municipiul Cluj-Napoca acest job este la mare căutare.

Un inginer tehnico-comercial poate câștiga până la 1.300 de euro net pe lună/ Foto: pixabay.com Un inginer tehnico-comercial poate câștiga până la 1.300 de euro net pe lună/ Foto: pixabay.com

 

 


Potrivit datelor oferite de platforma BestJobs, scrie zf.ro, un angajat pe poziţia de inginer tehnico-comercial are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.300 de euro net pe lună.

 


Acest loc de muncă este la mare căutare în România, în special în Cluj-Napoca, București sau Iași, unde există 1.260 de posturi vacante disponibile pentru poziția de inginer tehnico-comercial.

„Specialiştii din vânzări care deţin cunoştinţe tehnice sunt la mare căutare în prezent, aşa cum putem observa şi din numărul mare de anunţuri active disponibile pe BestJobs pentru un inginer tehnico-comercial. Pentru un astfel de rol, pe lângă studiile superioare într-un domeniu tehnic (inginerie) şi tehnicile de negociere, abilităţile bune de comunicare, relaţionare şi organizare sunt «must-have».


Inginerul tehnico-comercial joacă un rol important în menţinerea şi dezvoltarea relaţiilor cu clienţii din portofoliu, precum şi în construirea unor relaţii bune cu potenţialii clienţi. În prezent, sunt multe poziţii deschise pentru rolul de inginer tehnico-comercial în Braşov, Cluj şi Iaşi, iar salariul este, în medie, de 900 - 1.300 de euro pe lună”, explică Mihaela Dobre, sales manager pentru sursa citată.

Cele mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: maşină şi telefon mobil de serviciu, traininguri de dezvoltare, tichete de masă şi decontarea transportului.


 

CITEȘTE ȘI:

O educatoare câștigă până la 700 de euro pe lună, în medie. Cererea este mare în Cluj-Napoca

Se caută angajați care știu limba germană în Cluj. Salariul net ajunge la 1.500 de euro pe lună

Ultimele Stiri
abonare newsletter