Economie

Se caută angajați care știu limba germană în Cluj. Salariul net ajunge la 1.500 de euro pe lună

Un angajat pe poziţia de customer support vorbitor de limba germană poate câștiga până la 1.500 de euro net pe lună. În Cluj-Napoca acest job este la mare căutare.

Un angajat pe poziţia de customer support vorbitor de limba germană poate câștiga până la 1.500 de euro net pe lună/ Foto: pixabay.com Un angajat pe poziţia de customer support vorbitor de limba germană poate câștiga până la 1.500 de euro net pe lună/ Foto: pixabay.com

 

 


Potrivit datelor oferite de platforma de recrutare BestJobs, scrie zf.ro, un angajat pe poziţia de customer support vorbitor de limba germană (customer support - german speakers) are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună.

 


„Un alt job care permite desfăşurarea activităţii în format work from home este acela de customer support - German speakers. Rolul unui customer support se concentrează atât pe oferirea de suport clienţilor companiei, cât şi pe identificarea problemelor cu care se confruntă clienţii şi soluţionarea acestora eficient şi rapid. Responsabilităţile diferă de la o companie la alta, în funcţie de domeniul de activitate şi de cerinţele din anunţul de angajare, cum ar fi cunoaşterea la nivel avansat a unei anumite limbi străine (pentru acest rol cele mai căutate sunt engleza şi germana) sau cunoştinţele de lucru pe calculator. Abilităţile de comunicare, spiritul antreprenorial, empatia în interacţiunea cu clientul şi ascultarea activă sunt esenţiale pentru acest job”, a declarat pentru sursa citată Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs.

47 de posturi vacante pentru poziţia de customer support - german speakers. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca şi în regim de muncă remote. 


Printre cel mai des întâlnite beneficii pentru acest tip de loc de muncă se numără flexibilitate program part-time (normă de 4 ore, 6 ore), posibilitatea de a lucra in format work from home; program de training plătit de către companie; bonus de performanţă, bonus limba germană (nivel C1), comision din vânzări, tichete de Paşte si Crăciun, bonus decontare abonament fitness sau articole sportive, bonus acoperire costuri transport, tichete de masă şi asigurare medicala privată.

 

CITEȘTE ȘI:

Se caută angajați pe un salariu net de până la 1.400 de euro în Cluj. Care sunt cerințele postului

Un consultant în fonduri europene câștigă în medie peste 1.000 de euro pe lună. Cererea este mare în Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter