Economie

Se caută angajați pe un salariu net de până la 1.400 de euro în Cluj. Care sunt cerințele postului

În România, în special în Cluj, București și Brașov, se caută angajați pentru un salariu net de 900 - 1.400 de euro. Află ce trebuie să știe candidatul ideal.

Se caută angajați pe un salariu net de până la 1.400 de euro în Cluj / Foto: pixabay.com Se caută angajați pe un salariu net de până la 1.400 de euro în Cluj / Foto: pixabay.com

 

 


Datele platformei online BestJobs, consultate de zf.ro, arată că este vorba despre poziția de specialist în taxe, post care este la mare căutare în prezent.

 


Există 470 de posturi vacante disponibile pe platformă pentru această poziție dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe sunt în Bucureşti, Braşov şi Cluj.

Pentru a aplica la această poziție, candidații trebuie să aibă „o bază solidă” de cunoștințe specifice, dobândite în urma studiilor în economie, finanțe sau contabilitate.


De asemenea, candidații trebuie să aibă un nivel avansat de limba engleză, iar un avantaj au cei care dețin titlul de „consultant fiscal” certificat de către Camera Consultanţilor Fiscali.

„În prima jumătate a anului 2022, domeniul financiar/contabilitate s-a situat pe locul al treilea după numărul de joburi active pe platforma BestJobs. Profesioniştii din acest domeniu pot aplica pentru o poziţie de specialist taxe dacă au o bază solidă de cunoştinţe specifice, dobândite în urma studiilor superioare într-o specializare economică, finanţe sau contabilitate şi un nivel avansat de limba engleză.


În plus, angajatorii caută de regulă oameni care au experienţă profesională semnificativă în contabilitate şi proiecte fiscale, iar titlul de consultant fiscal certificat de către Camera Consultanţilor Fiscali reprezintă un avantaj pentru orice candidat. Salariul net pe care un specialist în taxe îl poate accesa este în medie de 900 - 1.400 euro/lună, iar în prezent, se caută un număr mare de astfel de candidaţi în Bucureşti, Braşov şi Cluj”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, conform sursei citate.

CITEȘTE ȘI:

Salariile mai mari sau concedierile, principalele motive pentru schimbarea locului de muncă în ultimii doi ani

Salariul mediu net în Cluj, cu 24% mai mare decât media națională. A crescut cu 245 de lei într-o lună

abonare newsletter