Administrație

Skatepark de interior, pentru admiratorii sporturilor extreme. Clujenii, consultați de Emil Boc în privința locației: „Susțineți sau nu un astfel de proiect?”

În Cluj-Napoca urmează să fie realizat un skatepark indoor, pentru tinerii admiratori de sporturi extreme. Clujenii pot propune cea mai bună locație pentru viitorul proiect.

Skatepark Rozelor/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Skatepark Rozelor/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Un skatepark de interior, accesibil în timpul iernii sau a anotimpului ploios, urmează să fie realizat în Cluj-Napoca, iar primarul Emil Boc i-a întrebat pe clujeni care ar putea fi cea mai potrivită locație. 

 


Un proiect care susține mișcarea și sportul 

„Dragi clujeni,

Aș vrea să vă consult într-o problemă. În urma multiplelor propuneri pe care le-am primit în decursul timpului de la clujeni de toate vârstele, de a realiza la Cluj un skatepark de interior, am luat decizia de a promova în bugetul pentru anul 2024 construcția unui skatepark indoor, care să completeze cele două skateparkuri de exterior pe care le avem în prezent în Cluj-Napoca. Aș vrea să vă consult cu privire la locația viitorului skatepark. Împreună putem concretiza încă un proiect care susține mișcarea, sportul și tot ceea ce înseamnă sănătate”, a propus edilul Clujului Emil Boc, prin intermediul unui mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook.


CITEȘTE ȘI: 
Boc îi întreabă pe clujeni dacă vor sau nu zonă pietonală pe Universității și Kogălniceanu. Decizia, luată astăzi.

În Cluj-Napoca sunt deschise două skateparkuri, în Parcul Rozelor respectiv, în Baza sportivă La Terenuri (Mănăștur). 

Skatepark Rozelor/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

Noul skatepark de interior ar urma să fie utilizat în special în timpul iernii sau în perioada anotimpului ploios pentru a completa infrastructura sportivă și de recreere a orașului, integrându-se cu alte posibilități de a face mișcare. 


În urma analizei realizate de administrația locală, deocamdată ar fi posibile cel puțin 3 locații pentru viitorul proiect:
- Baza sportivă Gheorgheni
- Baza sportivă „La terenuri”
- Parcul Detunata

Boc i-a îndemnat pe clujeni să se pronunțe prin intemediul mesajelor și să-și exprime părerea: dacă susțin sau nu un asemenea proiect. 


„Vă rog să îmi scrieți în comentarii recomandările voastre cu privire la viitoarea locație, dacă susțineți sau nu un astfel de proiect”, a adăugat Emil Boc.  

Centralizarea recomandărilor clujenilor va fi luată în calcul până în 12 februarie, când va fi supus spre aprobare proiectul de hotărâre al bugetului local pe anul 2024. 

Anterior, primarul Emil Boc i-a consultat pe clujeni, prin intermediul unui mesaj video, în privința pietonalizării străzilor din centrul Clujului – strada Mihail Kogălniceanu, strada Universității și strada Iuliu Maniu. În consecință, Comisia de circulație din Primărie a decis pietonalizarea a trei străzi din zona istorică a municipiului Cluj-Napoca. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Decizie adoptată. Străzile Kogălniceanu și Universității devin pietonale.

Skatepark-ul Rozelor e gata! Cum arată parcul pentru sporturi extreme? - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter