Administrație

Baza sportivă „La Terenuri” a fost finalizată! Urmează recepția lucrărilor. VIDEO

Baza sportivă „La Terenuri” din cartierul Mănăștur a fost finalizată, anunță primarul Emil Boc. Urmează procedura de recepție.

Baza sportivă „La Terenuri” a fost finalizată / Foto: Emil Boc Baza sportivă „La Terenuri” a fost finalizată / Foto: Emil Boc

 

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca anunță finalizarea lucrărilor la baza sportivă „La Terenuri” pe pagina lui de Facebook:

„Cluj-Napoca: Investiție în calitatea vieții la Cluj. Baza sportivă «La Terenuri» a fost finalizată și urmează procedura de recepție. Investiție de peste 6 mil. Euro


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


Pe o suprafață de peste 4,2 hectare, Baza sportivă „La Terenuri” din cartier Mănăștur cuprinde facilități cu acces liber pentru recreere, sport și relaxare pentru toate tipurile de public, de la copii la cei vârstnici, atât în aer liber cât și indoor (în sală), cu amenajări și dotări urbane de ultimă generație”, a scris primarul pe Facebook.

Baza sportivă La Terenuri trebuia sa se deschidă, potrivit panoului de santier, în 22 iunie 2021.


Facilitățile bazei sportive „La Terenuri”

Investiția avea ca obiect crearea unei zone de agrement cu facilități moderne pe o suprafață de peste 4,2 hectare, iar proiectul cuprinde terenuri pentru sporturi în aer liber: tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei, amenajate cu suprafețe sintetice adaptate și prevăzute cu nocturnă.

De asemenea, în proiect sunt incluse terenuri de beach volley cu nisip, o pistă de alergare, o zonă cu aparate și echipamente parkour, un skatepark și zone de fitness. Pentru activități indoor, baza sportivă prevede o clădire multifuncțională în care pot avea loc variate sporturi precum squash, tenis de masă, escaladă, yoga sau aerobic.


Suprafața de spații verzi amenajate în cadrul zonei de agrement este de peste 18.000 de metri pătrați, iar investiția cuprindea crearea de parcări auto și facilități pentru biciclete: stație pentru bike sharing și stații pentru încărcarea bicicletelor electrice. Totodată, proiectul prevede căi de acces modernizate și două pasaje de trecere peste pârâul Calvaria.

Valoarea contractului se ridică la 26,5 milioane de lei fără TVA, din care servicii de proiectare: 501.360 lei fără TV, servicii de asistență tehnică: 90.680 lei fără TVA,  valoarea lucrărilor de execuție: 25.989.576,15 lei fără TVA.

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc: „Lucrările La Terenuri sunt gata în proporție de 99%. Suntem la retușuri”

Lucrări „de mântuială” în baza sportivă La Terenuri? Irigarea incorectă și canicula au uscat deja gazonul

Când se deschide baza sportivă „La terenuri”? Emil Boc: „ În luna iulie, la un moment dat”

Ultimele Stiri
abonare newsletter