Administrație

Încă o amânare pentru centura metropolitană. Boc: „Sunt de făcut viaducte, tuneluri, e o lucrarea complexă”

Termenul pentru depunerea ofertelor pentru realizarea celui de al doilea tronson al centurii metropolitane a fost prelungit până la 20 noiembrie, anunță primarul Emil Boc. Inițial, termenul fusese prelungit, din nou, până în data de 13 noiembrie.

Emil Boc explică zonele pe unde va trece centura metropolitană/ Foto: Emil Boc - Facebook Emil Boc explică zonele pe unde va trece centura metropolitană/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Primăria Cluj-Napoca prelungise în urmă cu două zile pentru a treia oară termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru al doilea tronson al centurii metropolitane.

 


Este vorba despre contractul de proiectare și execuție  - „Drum TransRegio Feleac TR 35 - Et I Centura Metropol TR 35 și Drumuri de Legătură” Faza I – Centura Metropolitană TR 35 şi Drumuri de legătură, TR35 de la km 14+747 (nod 5 Florești) până la km 24+365 (Nod 10 Calea Turzii) și – TR35 de la km 24+365 (Nod 10 Calea Turzii) până la 38+418 (Nod 18 -VOCE).

Potrivit primarului Emil Boc, depunerea ofertelor pentru realizarea tronsonului 2 al centurii metropolitane a fost din nou prelungită pentru data de 20 noiembrie.


„Tronsonul 2, care începe la intrarea în Cluj-Napoca, este în licitație. Sunt mai mulți ofertanți care au solicitat prelungirea termenului, care este partea plină a paharului pentru că data trecută a trebuit să reluăm licitația pentru că nu a venit nimeni. 
Sunt de făcut viaducte, tuneluri, e o lucrarea complexă. Ne așteptăm să avem participanți. Dar ANAP a cerut să prelungim cu 2 săptămâni pentru că nu este timp suficient, deci termenul va fi de 20 noiembrie pentru depunerea ofertelor, asta pentru a respecta toate procedurile legale. Este o licitație specifică și trebuie ca anunțul să se publice și în jurnalul oficial al Uniunii Europene”, a declarat Emil Boc la un post de radio local.

La sfârșitul lunii iunie, administrația locală atribuia licitația pentru primul tronson al proiectului, ofertantului câștigător – firma Viarom Construct (leader). 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A treia oară e cu noroc. A fost prelungit termenul pentru licitația tronsonului 2 al centurii metropolitane

Din 2024 se va lucra la centura metropolitană, dar doar pe primul lot. Emil Boc: „La tronsonul 2 trebuie făcute exproprierile”

Ultimele Stiri
abonare newsletter