Administrație

Consiliul Județean Cluj, bilanț la final de an. Ce proiecte s-au finalizat în 2022 și ce investiții aduce anul viitor?

Anul 2022 a adus investiții importante la nivelul județului Cluj, dar și noi pași spre realizarea unor proiecte mai ample, ce se desfășoară pe durata mai multor ani.

Anul 2022 a adus investiții importante la nivelul județului Cluj. FOTO: Facebook/ CJ Cluj Anul 2022 a adus investiții importante la nivelul județului Cluj. FOTO: Facebook/ CJ Cluj

 

 


Anul 2022 a fost înțesat cu proiecte noi și investiții la nivelul județului Cluj. La solicitarea monitorulcj.ro, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a făcut o trecere în revistă a celor mai importante realizări din anul 2022.

 


Astfel, șeful CJ Cluj a afirmat că cele mai importante realizări ale anului care se termină sunt:

  • Finalizarea CMID (Centrul de Management Integrat al Deșeurilor) 
  • Digitalizarea Consiliului Județean în materie de urbanism;
  • Investiții în sistemul de sănătate;
  • Infrastructura de drumuri/ apă/ canal;

„Acestea sunt realizări la fel de importante toate!”, a transmis președintele CJ Cluj, Alin Tișe.


În ceea ce privește anul 2023, în centrul atenției vor fi Spitalul Monobloc de Copii și Centrul Integrat de Transplant, a afirmat Tișe.

Amintim că, de-a lungul anului, Consiliul Județean Cluj a sprijinit cu fonduri și aparaturi medicale spitalele de pe raza județului, a demarat proiecte de conectare a localităților la rețeaua de apă plată și canalizare și a investit în diverse proiecte culturale.


Mai multe drumuri județene au fost asfaltate sau întreținute de CJ Cluj, o listă a acestora fiind, de regulă, dată publicității la începutul noului an. Au fost realizate lucrări și în cadrul unităților de învățământ din subordine.

CITEȘTE ȘI:

Autorizație de construire va fi emisă ONLINE de către Consiliul Județean Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter