Actualitate

Accident pe strada Traian Vuia, soldat cu o victimă! Un șofer a intrat cu mașina în stâlp. FOTO

Un accident rutier a avut loc pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca și a fost soldat cu o victimă.

Accident pe strada Traian Vuia / Foto: ISU Cluj Accident pe strada Traian Vuia / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au anunțat că sâmbătă, în apropierea orei 13:00, un autoaccident a avut loc pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca.

 


Un șofer ar fi intrat cu mașina într-un stâlp:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Accident rutier: 1 auto intrat într-un stâlp, 1 victimă ieșită din autoturism, în municipiul Cluj-Napoca, str. Traian Vuia”, a scris ISU Cluj pe pagina de Twitter.


UPDATE:

Victima este un bărbat, care a fost consultat de medici la fața locului, iar mașina intrată în stâlp a fost distrusă complet.


„A fost vorba despre un autoturism ieșit în afara părții carosabile. Un bărbat a fost consultat la fața locului de către un echipaj SAJ, fără a fi transportat la spital”, a declarat ofițerul de presă al ISU Cluj pentru monitorulcj.ro.

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul ar fi pierdut controlul asupra volanului, a lovit o bordură și a intrat într-un stâlp de beton:

„La data de 21 mai a.c., în jurul orei 12.40, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca.

Din primele date, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe direcția cartier Mărăști spre Apahida, respectiv un bărbat de 34 de ani, din comună Florești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind bordura din partea dreapta a sensului de mers, ulterior intrând în coliziune cu un stâlp de beton”, declarată reprezentanții IPJ Cluj pentru monitorulcj.ro.

CITEȘTE ȘI:

Femeie din Cluj-Napoca, dispărută de două zile! UPDATE: A fost găsită

Pandemia ne-a făcut mai răi? Tâlhării pe bandă rulantă în Cluj. Ce face Poliţia?

Ultimele Stiri
abonare newsletter