Actualitate

Femeie din Cluj-Napoca, dispărută de două zile! UPDATE: A fost găsită

O femeie din Cluj-Napoca a dispărut de acasă de două zile. Familia o caută și a apelat la Poliție ca să o găsească. UPDATE: Femeia a fost găsită.

Femeie din Cluj-Napoca, dispărută de două zile! Familia și Poliția o caută / Foto: IPJ Cluj Femeie din Cluj-Napoca, dispărută de două zile! Familia și Poliția o caută / Foto: IPJ Cluj

 

 


AȚI  VĂZUT-O?

 


Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că MUNTEANU MIHAELA, în vârstă de 36 de ani a plecat voluntar la data de 19 mai a.c., în jurul orei 15.30, de la locuința sa din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj și nu a mai revenit.

Semnalmentele persoanei dispărute

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.60 m, 80 de kilograme, constituție solidă, păr de culoare roz, de lungime medie, ochi căprui.


La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o cămașă de culoare albă, o pereche de colanți (nu se cunoaște culoarea) și o pereche de șlapi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!


UPDATE: Femeia a fost găsită

„Femeia de 36 de ani, plecată voluntar la data de 19 mai a.c., din municipiul Cluj-Napoca, a fost depistată. Pe timpul plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Minor, dat dispărut! Nu a ajuns acasă de la școală din Cluj-Napoca. UPDATE: A fost găsit

Pandemia ne-a făcut mai răi? Tâlhării pe bandă rulantă în Cluj. Ce face Poliţia?

abonare newsletter