Actualitate

Șoferul care a LOVIT un pieton lângă Gară s-a predat după ce a fugit de la locul accidentului

Un tânăr a fost lovit în plin de o mașină când traversa strada, în zona Gării din Cluj-Napoca. Șoferul care a fugit de la locul accidentului s-a predat la Poliție.

Șoferul care a LOVIT un pieton lângă Gară s-a predat singur după ce a fugit de la locul accidentului Șoferul care a LOVIT un pieton lângă Gară s-a predat singur după ce a fugit de la locul accidentului

Un bărbat de 45 de ani s-a predat miercuri și a recunoscut poliției că a fost implicat în accidentul de marți seară, când un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină.

„În cursul acestei zile, la sediul Biroului Rutier Cluj-Napoca s-a prezentat un bărbat de 45 de ani, din Cluj-Napoca, persoană care a sesizat implicarea sa în evenimentul rutier produs la intersecția străzilor Piața Gării și Simion Balint.


Testările efectuate nu au indicat prezența alcoolului în aerul expirat sau prezența unor substanțe cu efect psihoactiv în organism.

Cercetările sunt desfășurate în continuare, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului”au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


În urma accidentului bărbatul a fugit de la fața locului, iar polițiștii au găsit mașina abandonată.

„În cursul serii de ieri, 7 decembrie a.c., în jurul orei 20.35, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs în municipiul Cluj-Napoca, la intersecția străzilor Simion Balint și Piața Gării, impactul fiind sesizat între un autovehicul și un pieton. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând pietonul, respectiv un tânăr de 19 ani, din județul Vrancea, care a fost transportat în stare conștientă la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.


Autovehiculul implicat în accidentul rutier nu a fost găsit la locul în care s-ar fi produs impactul, însă în urma investigațiilor derulate de polițiști, acesta a fost identificat abandonat pe strada Căpitan Grigore Ignat. În continuare sunt desfășurate cercetări pentru identificarea conducătorului auto implicat în evenimentul rutier, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, a transmis IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Urmărire ca în filme și focuri de armă în Cluj. Un șofer beat a fugit de poliție și a rănit un agent

Incendiu la o casă din Cluj-Napoca. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Pieton, LOVIT GRAV de o mașină lângă Gara din Cluj-Napoca! Șoferul a fugit de la locul accidentului

abonare newsletter