Actualitate

Incendiu la o casă din Cluj-Napoca. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Pompierii au intervenit miercuri, 8 decembrie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de pe strada Suceava din Cluj-Napoca.

Incendiu la o casă din Cluj-Napoca. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale Incendiu la o casă din Cluj-Napoca. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

UPDATE ORA 17:39

Potrivit reprezentanților ISU Cluj, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic al curentului electric.


Știrea inițială

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit pompierilor, pentru stingerea focului au intervenit Detașamentul1 Cluj-Napoca cu 3 autospeciale.


„În jurul orei 15.40, ISU Cluj a fost alertat prin apel SNAU 112 pentru a interveni la stingerea unui incendiu care se manifesta la o casă pe str. Suceava din Cluj-Napoca. Intervine Det.1 Cluj Napoca cu 3 Autospeciale de stingere și a fost solicitată o ambulanță SAJ pentru asistență medicală pentru 2 persoane. În momentul de fata, incendiul este localizat și se lucrează pentru stingere”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter