Actualitate

Pieton, LOVIT GRAV de o mașină lângă Gara din Cluj-Napoca! Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un tânăr a fost lovit în plin de o mașină când traversa strada, în zona Gării din Cluj-Napoca. Șoferul care a produs accidentul a fugit de la fața locului.

Pieton, LOVIT GRAV de o mașină lângă Gara din Cluj-Napoca! Șoferul a fugit de la locul accidentului Pieton, LOVIT GRAV de o mașină lângă Gara din Cluj-Napoca! Șoferul a fugit de la locul accidentului

 

 


Victima a fost transportată la spital de urgență după accident pentru a primi ajutor de specialitate.

 


Șoferul care a fugit de la fața locului nu a fost găsit încă. În schimb, polițiștii au găsit mașina abandonată.

„În cursul serii de ieri, 7 decembrie a.c., în jurul orei 20.35, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs în municipiul Cluj-Napoca, la intersecția străzilor Simion Balint și Piața Gării, impactul fiind sesizat între un autovehicul și un pieton. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând pietonul, respectiv un tânăr de 19 ani, din județul Vrancea, care a fost transportat în stare conștientă la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.


Autovehiculul implicat în accidentul rutier nu a fost găsit la locul în care s-ar fi produs impactul, însă în urma investigațiilor derulate de polițiști, acesta a fost identificat abandonat pe strada Căpitan Grigore Ignat. În continuare sunt desfășurate cercetări pentru identificarea conducătorului auto implicat în evenimentul rutier, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT filmat în centrul Clujului. Un biciclist a trecut pe roșu și a intrat într-un BMW. VIDEO

600 de tone de material antiderapant, împrăștiate pe drumuri în Cluj. Șoselele, afectate de polei

Ultimele Stiri
abonare newsletter