Actualitate

Un clujean, jignit de un nesimțit care și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni lângă o școală

Un șofer clujean început să înjure după ce un inginer i-a atras atenția că a parcat pe trecerea de pietoni.

 

 


Inginerul Alexandru-Bucur Karshowsky s-a ales cu un val de înjurături după ce a îndrăznit să-i atragă atenția unui șofer care a parcat pe trecerea de pietoni. Incidentul s-a petrecut în zona școlii Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca și a fost povestit de victimă.

„În fotografiile atașate se află un automobil parcat pe trecerea de pietoni aflată în fața Școlii Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, Str. Poet Grigore Alexandrescu Nr. 16. Deși i-am atras în mod politicos atenția persoanei care parcase mașina în legătură cu faptul că a parcat pe o trecere de pietoni și că pune în pericol pe toți cei care se angajează în traversarea străzii din acea parte, acesta m-a jignit, lăsând mașina în același loc.”, a declarat inginerul.


Inginerul Karshowsky a formulat și o scrisoare către polițiștii clujeni pentru a elibera trotuarele pline de mașini parcate ilegal în zona străzii Grigore Alexandrescu.

„Stimată instituție a Poliției Române, în fiecare zi, de dimineața și la prânz, drumul pe jos, împreună cu cei doi copii, către școală și grădiniță, este o aventură. Trotuarele dintre blocuri sunt ocupate de mașini, pe carosabil sunt mașini cu șoferi grăbiți și nervoși, fără nici un polițist, numai jandarmi care își declină competența. Lângă Grădiniță Dumbrava Minunată de pe aceiași stradă Poet Grigore Alexandrescu se află sediul de cartier al Poliției Locale Cluj-Napoca; în fiecare dimineață acești polițiști se află în sediu, acesta fiind plin ochi. De ce nu se află la datorie, fiind oră de vârf și de risc pentru pietoni, în special pentru cei mai mici dintre aceștia?! Vă întreb, este necesară o victimă pentru că echipe ale colegilor dumneavoastră să asigure respectarea legii și asigurarea siguranței copiilor?! Vă promit că voi scrie și trimite acest e-mail până când cei în drept vor face ceea ce trebuie pentru protejarea siguranței pietonilor, în special a copiilor și vârstnicilor.”, a transmis clujeanul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter